WebwinkelkeurAlle categorieën
0
0

Garden Highpro EcoPro 80 (80x80x160cm)

1-2 werkdagen

Productomschrijving
De ECO Pro kweektenten van Garden HighPro zijn van goede en stevige kwaliteit. De tenten zijn ontworpen met stevig en licht dicht 420D Nylon stof. Dit zorgt voor een lange bruikbaarheid en scheurt niet snel. Van binnen is het stof zeer reflecterend zodat u het maximale uit uw kweeklamp haalt. Het licht wordt in de tent weerkaatst zodat de plant nog meer licht kan opnemen. De bodem van de tent is waterdicht en kan worden losgehaald om te wassen.Extra Stevige kweektentHet..
De ECO Pro kweektenten van Garden HighPro zijn van goede en stevige kwaliteit. De tenten zijn ontworpen met stevig en licht dicht 420D Nylon stof. Dit zorgt voor een lange bruikbaarheid en scheurt niet snel. Van binnen is het stof zeer reflecterend zodat u het maximale uit uw kweeklamp haalt. Het licht wordt in de tent weerkaatst zodat de plant nog meer licht kan opnemen. De bodem van de tent is waterdicht en kan worden losgehaald om te wassen.

Extra Stevige kweektent

Het plafond is voorzien van 2 draagbalken zodat u zonder problemen een krachtige led lamp kunt ophangen. Ook zijn er meerdere luchtgaten toegevoegd voor zowel de uitlaat als inlaat van verse of gebruikte lucht. Aan de voorkant heeft u een deur die helemaal geopend kan worden zodat iedere hoek van de tent makkelijk te bereiken is. Verder is de tent licht en luchtdicht en door het ontwerp kunnen er geen nare geuren ontsnappen. Vanaf de buitenkant is het niet mogelijk om licht in de tent te zien schijnen. Dit is belangrijk voor de plant tijdens de nacht, de plant mag dan namelijk niet gestoord worden.

Specificaties:

  • Afmeting: 80x80x160cm
  • Draagkracht: 23kg
  • Afmeting inlaten/deur:
  • Voordeur: 60 x 145cm
  • Raam voorkant: 20x20cm
  • Lucht inlaat: 25x13,5cm
  • Lucht uitlaat: 2x 13,5cm diameter
  • Tentstokken diameter: 1.6cm

Productspecificaties

Categorie
Kweektenten
Garantie
3 jaar

Reviews

0 / 5Based on 0 reviews
Schrijf je eigen review

Recent bekeken producten

Garden Highpro EcoPro 80
Garden HighproGarden Highpro EcoPro 80
0 reviews

De ECO Pro kweektenten van Garden HighPro zijn van goede en stevige kwaliteit. De tenten zijn ontworpen met stevig en licht dicht 420D Nylon stof. Dit zorgt voor een lange bruikbaarheid en scheurt niet snel. Van binnen is het stof zeer reflecterend zodat

De ECO Pro kweektenten van Garden HighPro zijn van goede en stevige kwaliteit. De tenten zijn ontworpen met stevig en licht dicht 420D Nylon stof. Dit zorgt voor een lange bruikbaarheid en scheurt niet snel. Van binnen is het stof zeer reflecterend zodat

€79,95 Incl. btw
Toevoegen