WebwinkelkeurAlle categorieën
0
0

Green Qube Kweektent 80x80x180cm

Tijdelijk niet leverbaar

Green Qube Green Qube Kweektent 80x80x180cm
Productomschrijving
De GreenQube 80x80x180 kweektent heeft een afmeting van 80 x 80 x 180 cm. U kunt eenvoudig de hoogte bepalen door aan te vinken welke hoogte de GreenQube kweektent moet zijn. Het frame is van zeer sterk ijzer gemaakt waardoor de Gorilla kweektenten een gewicht van 100kg kunnen dragen. In vergelijking met andere kweektenten is dit veel meer! De kweektenten van GreenQube zijn voorzien van een dik soort canvas, v..

De GreenQube 80x80x180 kweektent heeft een afmeting van 80 x 80 x 180 cm. U kunt eenvoudig de hoogte bepalen door aan te vinken welke hoogte de GreenQube kweektent moet zijn. Het frame is van zeer sterk ijzer gemaakt waardoor de Gorilla kweektenten een gewicht van 100kg kunnen dragen. In vergelijking met andere kweektenten is dit veel meer! De kweektenten van GreenQube zijn voorzien van een dik soort canvas, voor een ideale isolatie van uw kweektent! Geen geur, vocht of tocht.

GreenQube Q80 kweektenten

Kweektenten van het merk Green-Qube staan bekend om de goede kwaliteit. De kweektenten zijn voorzien van zeer kwalitatief goede materialen. Het frame is van metaal gemaakt waardoor de tenten makkelijk een gewicht van 100kg kunnen tillen. De koppelstukken zijn ook van sterk metaal gemaakt wat zorgt voor een zeer stevige kweektent. De meeste andere merken werken met plastic materiaal dat snel kapot gaat. GreenQube heeft bewust gekozen voor een volledig frame van ijzer om kwaliteit te kunnen waarborgen. De doeken zijn extra dik voor een optimale isolatie van uw kweektent.De gemiddelde kweektent heeft een canvas met een dichtheid van 150/400D. GreenQube kweektenten zijn voorzien van een canvas met een dikte van 600D! Dit zorgt voor een goede isolatie en een maximale dichtheid tegen geur of vocht. De kweektenten van GreenQube zijn door de dikte van het canvas zo goed als waterdicht!

Specificaties:

Afmeting:80cm x 80cm x 180cm
Palen:Metaal super sterk 25mm x 1mm met click connector system. Powder coated green
Hoekstukken:Metal 25mm x 1mm with easy click connectors
Draagkracht:Meer dan 100kg
Outer Shell:Dik canvas with non-toxic PVA. 99% licht en luchtdicht
Interior Lining:Diamond cut superior Mylar fabric with 98% reflectivity
Toevoer lucht:
Socks:
4 x 7 inch double oversized extract socks, fits all sizes of ducting including acoustic ducting
2 x cable socks
Ritsen:Military style blackout 10 gauge zips, volledig waterdicht met Green-Qube metal zip pull
Opening/ deur:1 x hoofdingang met plastic deur haak
Vents:3 x outside passive vents with super fine bug-proof mesh. All with LightSavers® to soften light glare
Ramen:1 x viewing Sensor Window® on main door
Sensor technology to amplify plants’ energy stores
Uplift Bar:1 x uplift bar for gravity-fed water systems
Hanging Straps:2 x nylon hanging straps with plastic buckles

Productspecificaties

Categorie
Kweektenten
Garantie
3 jaar

Reviews

0 / 5Based on 0 reviews
Schrijf je eigen review

Recent bekeken producten

Green Qube GQ-80
Green QubeGreen Qube GQ-80
0 reviews

De GreenQube 80x80x180 kweektent heeft een afmeting van 80 x 80 x 180 cm. U kunt eenvoudig de hoogte bepalen door aan te vinken welke hoogte de GreenQube kweektent moet zijn. Het frame is van zeer sterk ijzer gemaakt waardoor de Gorilla kweektenten een ge

De GreenQube 80x80x180 kweektent heeft een afmeting van 80 x 80 x 180 cm. U kunt eenvoudig de hoogte bepalen door aan te vinken welke hoogte de GreenQube kweektent moet zijn. Het frame is van zeer sterk ijzer gemaakt waardoor de Gorilla kweektenten een ge

€139,00 Incl. btw
Toevoegen