WebwinkelkeurAlle categorieën
0
0

Garden Highpro Hygrometer Medium

Productomschrijving
Bent u op zoek naar een betrouwbare hygrometer om de luchtvochtigheid in uw tuin of binnenruimte te meten? Zoek niet verder dan de Garden Highpro Hygrometer Medium. Dit handige apparaatje meet nauwkeurig de luchtvochtigheid, zodat u op basis daarvan beslissingen kunt nemen over welke planten of bloemen het best gedijen onder bepaalde omstandigheden. Dankzij de neutraal witte kleur past de Garden Highpro Hygrometer Medium gemakkelijk in elke type interieur of tuin. Bent u bereid om de Garden H..

Bent u op zoek naar een betrouwbare hygrometer om de luchtvochtigheid in uw tuin of binnenruimte te meten? Zoek niet verder dan de Garden Highpro Hygrometer Medium. Dit handige apparaatje meet nauwkeurig de luchtvochtigheid, zodat u op basis daarvan beslissingen kunt nemen over welke planten of bloemen het best gedijen onder bepaalde omstandigheden. Dankzij de neutraal witte kleur past de Garden Highpro Hygrometer Medium gemakkelijk in elke type interieur of tuin. Bent u bereid om de Garden Highpro Hygrometer Medium mee naar huis te nemen? Met zijn handige grootte, functionaliteit en betrouwbaarheid geeft deze hygrometer u alles wat u nodig hebt voor optimale groei- en bloeivoorwaarden van uw planten. Bestel er vandaag nog een en weet dezelf je ideale omgevingscondities vast te stellen waar uw groene vrienden gegarandeerd gedijd onder voor uw perfect de juiste drastische groeiwitood zalbengestaan!

 • Temperatuur bereik 50°C
 • Luchtvochtigheid: 90%
 • Min/max aanduiding
 • Incl. sensor

Kenmerken Hygrometer Medium

De Garden Highpro Hygrometer Medium is meer dan alleen een zakformaat meetinstrumentje. Het biedt verschillende handige functies om u te helpen de ideale omgeving te creëren voor uw planten of bloemen:

 • Nauwkeurige meting van luchtvochtigheid: Met een meetbereik van 1% tot 99%, kan de Garden Highpro Hygrometer Medium u welke planten of bloemen geschikt zijn voor een bepaalde klimatologische omstandigheid en hierbij helpen het welzijn van uw planten te bevorderen.
 • Grootte: De Garden Highpro Hygrometer Medium heeft een handige, compacte grootte. Hij is klein genoeg om eenvoudig op te bergen tussen uw tuingereedschap of op uw terras maar groot genoeg om comfortabel te blijven en goed af te lezen.
 • Betrouwbaarheid: Deze Hygrometer is vervaardigd door Garden Highpro - een toonaangevende fabrikant in de sector die bekend staat om hun hoogwaardige producten. De Garden Highpro Hygrometer Medium biedt een betrouwbaarheid en nauwkeurigheid, zodat u precies weet wanneer het tijd is om planten extra te besproeien of om meer ventilatie toe te passen in binnenruimtes.
 • Duidelijk afleesbare informatie: Dankzij het gemakkelijk te lezen scherm geeft de Garden Highpro Hygrometer Medium duidelijk he luchtvochtigheidspercentage aan. Zo heeft u in een oogwenk de informatie bij de hand.

Voordelen

De Garden Highpro Hygrometer Medium heeft verschillende voordelen. Allereerst kunt u met dit apparaat de luchtvochtigheid in uw tuin eenvoudig meten. Dit is cruciaal voor iedereen die zijn of haar planten, gewassen en bloemen gezond wil houden. Een te droge of te vochtige omgeving kan leiden tot allerlei problemen, zoals schimmelgroei en uitdroging. Deze hygrometer geeft u de nauwkeurige informatie die u nodig heeft om te zorgen dat de luchtvochtigheid op het juiste niveau blijft.

Daarnaast is de Garden Highpro Hygrometer Medium heel gemakkelijk in gebruik. U hoeft geen ingewikkelde handleidingen door te spitten of technische kennis te hebben om dit apparaat te gebruiken. Het enige wat u hoeft te doen is hem op de gewenste plek neer te zetten en hij doet de rest. U kunt dus probleemloos de luchtvochtigheid van uw tuin of kweekruimte bijhouden zonder zelfs maar omkijken.

Tot slot is deze hygrometer gemaakt van hoogwaardige materialen en heeft hij een neutraal witte kleur waardoor hij past in elk interieur. De Garden Highpro Hygrometer Medium heeft een moderne uitstraling zonder dat dit ten koste gaat van de functionaliteit. Zo heeft u altijd accurate informatie over de luchtvochtigheid, terwijl u zich geen zorgen hoeft te maken over het uiterlijk van het meetinstrument zelf.

Productspecificaties

Garantie
3 jaar

Reviews

5 / 5Based on 1 reviews
 • 5 / 5
  Gepost door: Remko op 21 Mei 2023
  Doet het uitstekend
Schrijf je eigen review

Recent bekeken producten

GHP Hygrometer Medium
Garden HighproGHP Hygrometer Medium
0 reviews

• Temperatuur bereik 0/50°C Incl. sensor • Luchtvochtigheid: tot 90%

• Temperatuur bereik 0/50°C Incl. sensor • Luchtvochtigheid: tot 90%

€9,95 Incl. btw
Toevoegen