WebwinkelkeurAlle categorieën
0
0

HortiLight F50

Hortilight HortiLight F50
Productomschrijving
De Hortilight F50 is een Full Spectrum Led kweeklamp van Hortilight. Hortilight is een Nederlands bedrijf wat al sinds 2008 bestaat en zeer hoogwaardige en professionele kweeklampen ontwikkeld. Zo ook de Hortilight F50. Dit is een zeer krachtige en uitgebreide lamp bedoeld voor de ervaren beroepskwekers maar ook geschikt voor hobby kwekers.Full Spectrum Control met de Hortilight F50De Hortilight F50 is voorzien van het zogeheten Power Spectrum Control. Dit houdt i..

De Hortilight F50 is een Full Spectrum Led kweeklamp van Hortilight. Hortilight is een Nederlands bedrijf wat al sinds 2008 bestaat en zeer hoogwaardige en professionele kweeklampen ontwikkeld. Zo ook de Hortilight F50. Dit is een zeer krachtige en uitgebreide lamp bedoeld voor de ervaren beroepskwekers maar ook geschikt voor hobby kwekers.

Full Spectrum Control met de Hortilight F50

De Hortilight F50 is voorzien van het zogeheten Power Spectrum Control. Dit houdt in dat de lamp een regelbaar lichtspectrum bevat waarbij het Bloeilicht geleidelijk overgaat naar Groeilicht door middel van een vermogenstoename. Zo gaat u gemakkelijk over van groei naar bloei en andersom zonder hier zelf iets voor te doen. Ook kunt u de PSC aansturing koppelen aan een PWM besturingscomputer. Voor meer info of mogelijkheden neem contact op.

Stof- en waterdicht Hortilight F50

Bij deze Full Spectrum kweeklamp is echt nergens op bezuinigd. Het frame is ontworpen met robuust aluminium bestempeld met de Hoogste IK10 Slagvastheid classificering, IP66/IP67 waarde zodat de kweeklamp stof- en waterdicht is. De best beoordeelde Meanwell Led Driver met de Samsung Top-Bin Horticultural leds. De LH351B Leds van Samsung schijnen een levensduur van wel 280.000 uur te hebben.

Ongekende efficientie hortilight

De Hortilight F50 Full Spectrum verbruikt slechts 500W en levert hiermee een PAR efficiëntie van 2,7 µmol/J. Ook is de lamp dimbaar en om het nog makkelijker te maken kan de Hortilight F50 met afstandsbediening bediend worden om het Power Spectrum Control aan te sturen.

Specificaties:

Spectrum: Full Spectrum, Power spectrum control
Lichthoek: 120°
PAR Photon flux: 2,7 µmol/J
Stroomverbruik: 500w
Aantal Leds: 320 leds
Levensduur: 280.000 branduur
Led diodes: Samsung 3535 Top-Bin
Gewicht: 14,9 kg
Controller: Optioneel
Footprint: 150 x 150 cm
Afmeting: 406 x 250 x 233 mm
Garantie: 3 – 5 jaar

Productspecificaties

Categorie
Garantie
3 jaar

Reviews

0 / 5Based on 0 reviews
Schrijf je eigen review

Recent bekeken producten

HortiLight F50
HortilightHortiLight F50
0 reviews

De Hortilight F50 is een Full Spectrum Led kweeklamp van Hortilight. Hortilight is een Nederlands bedrijf wat al sinds 2008 bestaat en zeer hoogwaardige en professionele kweeklampen ontwikkeld. Zo ook de Hortilight F50. Dit is een zeer krachtige en uitgeb

De Hortilight F50 is een Full Spectrum Led kweeklamp van Hortilight. Hortilight is een Nederlands bedrijf wat al sinds 2008 bestaat en zeer hoogwaardige en professionele kweeklampen ontwikkeld. Zo ook de Hortilight F50. Dit is een zeer krachtige en uitgeb

€899,00 Incl. btw
Toevoegen