WebwinkelkeurAlle categorieën
 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0
 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0

  Bluelab Connect 2 Extender

  Deliverytime

  Bluelab Bluelab Connect 2 Extender
  Productomschrijving
  Als u werkt met de Bluelab Connect 2 Stick, en u de Bluelab apparaten draadloos op afstand gebruikt kunt u met de Connect 2 Extender het draadloze bereik vergroten. Het bereik wordt met dit apparaat vergroot met 100 meter. Het is mogelijk om meerdere extenders op elkaar aan te sluiten tot wel 700 meter extra bereik. Zo kunt u uw gehele kweekruimte of kweekkas draadloos verbinden en de gehele ruimte aflezen op PH, EC en temperatuur waardes. Deze waardes worden naar uw computer verstuurd en ..

  Als u werkt met de Bluelab Connect 2 Stick, en u de Bluelab apparaten draadloos op afstand gebruikt kunt u met de Connect 2 Extender het draadloze bereik vergroten. Het bereik wordt met dit apparaat vergroot met 100 meter. Het is mogelijk om meerdere extenders op elkaar aan te sluiten tot wel 700 meter extra bereik. Zo kunt u uw gehele kweekruimte of kweekkas draadloos verbinden en de gehele ruimte aflezen op PH, EC en temperatuur waardes. Deze waardes worden naar uw computer verstuurd en opgeslagen in een cloud. Deze cloud is toegankelijk vanaf uw mobiele telefoon of computer. Ook heeft u de mogelijkheid meerdere accounts te koppelen zodat al uw werknemers deze data kan inzien en aflezen. De meters brengen u 24/7 op de hoogte van de waardes en zullen alarm slaan wanneer de ingestelde waardes afwijken.

  Specificaties:

  Vergroot draadloos bereik met tot wel 100m per extender met een max van 700m.
  Waterdicht
  Wordt geleverd met internationaal stekkeraansluiting

  Productspecificaties

  Model
  Falcon 60 Pro
  Verbruik
  45 watt
  Footprint
  90 x 60 cm
  PPF
  1050 μmol/s
  PPE
  2,2 μmol/j
  Leds
  Samsung & Osram

  Reviews

  0 / 5Based on 0 reviews

  Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

  Schrijf je eigen review

  Recent bekeken producten

  Deliverytime

  Bluelab Connect 2 Extender
  BluelabBluelab Connect 2 Extender
  reviews

  Als u werkt met de Bluelab Connect 2 Stick, en u de Bluelab apparaten draadloos op afstand gebruikt kunt u met de Connect 2 Extender het draadloze bereik vergroten. Het bereik wordt met dit apparaat vergroot met 100 meter. Het is mogelijk om meerdere exte

  Als u werkt met de Bluelab Connect 2 Stick, en u de Bluelab apparaten draadloos op afstand gebruikt kunt u met de Connect 2 Extender het draadloze bereik vergroten. Het bereik wordt met dit apparaat vergroot met 100 meter. Het is mogelijk om meerdere exte..

  €149,95 Incl. btw
  Toevoegen
  Vergelijk 0

  Voeg nog een product toe (max. 5)

  Start vergelijking