WebwinkelkeurAlle categorieën
 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0
 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0

  Lumatek Dual Spectrum 600W HPS lamp

  Deliverytime

  Lumatek Lumatek Dual Spectrum 600W HPS lamp
  Productomschrijving
  De Lumatek HPS Lamp 600W 240V is een innovatief product op het gebied van plantenverlichting. Dit product is speciaal ontworpen met behulp van hoogwaardige keramische buistechnologie en specifieke kweekgas mengsels die een optimale spectrale output garanderen voor gezonde plantengroei. Het geavanceerde design maakt het mogelijk om op hogere interne temperaturen te werken, wat leidt tot hogere kleurweergave, output en efficiëntie van de lamp. Bovendien verbetert het themokestabiele materiaal ..

  De Lumatek HPS Lamp 600W 240V is een innovatief product op het gebied van plantenverlichting. Dit product is speciaal ontworpen met behulp van hoogwaardige keramische buistechnologie en specifieke kweekgas mengsels die een optimale spectrale output garanderen voor gezonde plantengroei. Het geavanceerde design maakt het mogelijk om op hogere interne temperaturen te werken, wat leidt tot hogere kleurweergave, output en efficiëntie van de lamp. Bovendien verbetert het themokestabiele materiaal CPCA de kleurnauwkeurigheid en de PAR/PPF-levensduur onderhoud.

  De Lumatek-lamp beschikt over pulse-start technologie, waardoor de opstart- en herstarttijd sneller gaat en de levensduur van de lamp toeneemt. Hierdoor blijft het lumenonderhoud constant gedurende de levensduur van de lamp. Qua specificaties biedt Lumatek HPS Lamp hoge prestaties-parameters waaronder 600W vermogen, 230V en 50Hz stroomvoorziening, een nominaal vermogen als hoge zuivere spectraallamp en een gemiddelde levensduur van 28000 uren. Met zijn E40-designatie en CRI 20 biedt dit product een ongekende kwaliteit. De Lumatek HPS Lamp, met een pakket aan technologische oplossingen en onze uitmuntende klantenservice, helpt u verzekeren van gezondere plantengroei.

  Productspecificaties

  EAN
  6221237269556
  Garantie
  3 jaar

  Reviews

  0 / 5Based on 0 reviews

  Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

  Schrijf je eigen review

  Recent bekeken producten

  Deliverytime

  Lumatek Dual Spectrum 600W HPS lamp
  LumatekLumatek Dual Spectrum 600W HPS lamp
  reviews

  De Lumatek HPS Lamp 600W 240V is een innovatief product op het gebied van plantenverlichting. Dit product is speciaal ontworpen met behulp van hoogwaardige keramische buistechnologie en specifieke kweekgas mengsels die een optimale spectrale output garand

  De Lumatek HPS Lamp 600W 240V is een innovatief product op het gebied van plantenverlichting. Dit product is speciaal ontworpen met behulp van hoogwaardige keramische buistechnologie en specifieke kweekgas mengsels die een optimale spectrale output garand..

  €42,95 Incl. btw
  Toevoegen
  Vergelijk 0

  Voeg nog een product toe (max. 5)

  Start vergelijking