WebwinkelkeurAlle categorieën
0
0

Lumatek ATS Pro 200W

Pre-order 10 mei

Productomschrijving
U kiest met de ATS200W PRO voor hoogwaardige LED-tuinbouwverlichting. Het is eindelijk een serieuze optie voor telers, die zoeken naar een zo hoog mogelijk investeringsrendement. De ATS200W PRO combineert het volledige spectrum voor lichtkwaliteit met een zeer hoge lichthoeveelheid (intensiteit en duur). Samen zorgt het voor de ideale verlichting voor vermeerdering en zowel de vegetatieve als de bloeiperiode van gewassen die u binnen kunt kweken. Een belangrijk voordeel van de ATS PRO-serie..

U kiest met de ATS200W PRO voor hoogwaardige LED-tuinbouwverlichting. Het is eindelijk een serieuze optie voor telers, die zoeken naar een zo hoog mogelijk investeringsrendement. De ATS200W PRO combineert het volledige spectrum voor lichtkwaliteit met een zeer hoge lichthoeveelheid (intensiteit en duur). Samen zorgt het voor de ideale verlichting voor vermeerdering en zowel de vegetatieve als de bloeiperiode van gewassen die u binnen kunt kweken. Een belangrijk voordeel van de ATS PRO-serie is daarbij dat het zelfs op korte afstand van het gewas zorgt voor een uniforme spreiding van de verlichting. Dat garandeert een goede penetratie van het bladerdek, zonder dat daar hotspots of andere overmatige hitte voor nodig is.

De ATS200W PRO heeft passieve koeling op basis van natuurlijke convectie. Dat is het resultaat van het innovatieve ontwerp van het frame, waardoor er geen ventilator nodig is. Dat vermindert de geluidsproductie van de verlichting en voorkomt bovendien dat er sprake is van draaiende of andere bewegende delen. Hierdoor is de levensduur van het armatuur een stuk langer dan bij veel beschikbare alternatieven.

Ten slotte is het met de ATS200W PRO mogelijk om de verlichting te dimmen, zonder verlies van efficiëntie. Dat maakt de LED-verlichting geschikt voor allerlei telers, zowel voor de vermeerdering als de verschillende groei- en bloeiperiodes van gewassen. Ook is het armatuur bijzonder wendbaar, om deze altijd int e stellen op de manier die gewenst is.

Pro-reeks van Lumatek

De Pro-reeks van Lumatek maakt gebruik van hoogwaardige Lumatek-drivers. Het gaat om een mix van efficiënte witte, rode en ver-rode diodes. De gelijkmatige verdeling daarvan over de lichtbalken garandeert een betere spreiding van het licht, met een grotere footprint. Daarnaast beschikt de ATS200W PRO over een vernieuwde IP65-classificatie en Clear Blue beschermtechnologie. Dat laatste garandeert 99% lichttransmissie zonder verlies, een langere levensduur van de diodes en betere bestendigheid tegen corrosie. Uiteraard kunt u dit allemaal aansturen met het Lumatek Control Panel Plus 2.0 of vergelijkbare universele alternatieven.

Verlichting van het volledige spectrum

De ATS200W PRO gebruikt diodes in efficiënt wit, rood en ver-rood licht. Die mix zorgt voor ultieme efficiëntie én het volledige spectrum aan verlichting. Lumatek gaat daarmee een stap verder dan de traditionele mix van koningsblauw en rood. Met de nieuwe samenstelling vormt zelfs een dichte luifel geen probleem meer, bijvoorbeeld om kweekruimtes te inspecteren en te onderhouden.

Passieve koeling

Het innovatieve ontwerp van de ATS200W PRO zorgt voor passieve koeling. Er komt geen ventilator aan te pas, zonder dat het LED-armatuur te warm wordt of een hotspot creëert. Er is geen sprake meer van bewegende delen, waardoor de levensduur van de verlichting een stuk langer is.

Op afstand aansturen en bedienen

Ten slotte is het mogelijk om de verlichting op afstand aan te sturen en te bedienen. Dat kan met de Lumatek Digital Panel Plus 2.0. Dit maakt het mogelijk om lichttiming in te stellen, automatisch te dimmen in stappen van 1 procent en gebruik te maken van temperatuurbeveiliging en zonsopgang en -ondergang. Dat kan voor maximaal 100 armaturen per controller. Het is daarnaast mogelijk om gebruik te maken van een universeel besturingssysteem op basis van het 0-10V uitgangssignaal. En is dat niet beschikbaar? Dankzij de signaalomvormer is het zelfs mogelijk om gebruik te maken van een RJ-poortinterface.

  Productspecificaties

  Garantie
  3 jaar
  min2
  Korte specificaties
  plus2
  Footprint: tot 80 x 80 centimeter
  plus2
  Verbruik: 200 watt op vol vermogen
  plus2
  Lichtspectrum: Fullspectrum (voor kiem, groei en bloei)
  min3
  Veiligheidscertificering & garantie

  Reviews

  5 / 5Based on 2 reviews
  • 5 / 5
   Gepost door: DDD op 17 November 2023
   Mooi
  • 5 / 5
   Gepost door: Karel op 10 Januari 2023
   Top lamp
  Schrijf je eigen review

  Recent bekeken producten

  Lumatek ATS 200W Pro
  LumatekLumatek ATS 200W Pro
  0 reviews

  Verbruik: 200 watt | Footprint: 80x80cm | PPE: 2.6 μmol/j | Full-spectrum

  Verbruik: 200 watt | Footprint: 80x80cm | PPE: 2.6 μmol/j | Full-spectrum

  €329,95€269,95 Incl. btw
  Toevoegen