WebwinkelkeurAlle categorieën
 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0
 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0

  Alternatieve Anijs

  Deliverytime

  bag to nature Alternatieve Anijs
  Productomschrijving
  Anijs heeft een lange geschiedenis en wordt al sinds 1500 voor Christus door de Egyptenaren gebruikt. Tegenwoordig wordt het in verschillende delen van Europa, Azië en India gekweekt en soms in het wild gevonden - vooral in Nederland! Door de creatieve reeks smaken van Seedforfood, zoals Rock 'n Arugula, Raging Radish en Splashing Spinach om er maar een paar te noemen, kun je nu thuis anijs kweken, gew..

  Anijs heeft een lange geschiedenis en wordt al sinds 1500 voor Christus door de Egyptenaren gebruikt. Tegenwoordig wordt het in verschillende delen van Europa, Azië en India gekweekt en soms in het wild gevonden - vooral in Nederland! Door de creatieve reeks smaken van Seedforfood, zoals Rock 'n Arugula, Raging Radish en Splashing Spinach om er maar een paar te noemen, kun je nu thuis anijs kweken, gewoon met water en liefde en met minimale ruimte op je aanrecht of balkon.

  Thuis kweken met Bag To Nature

  Thuis kweken is nu eenvoudiger dan ooit met het Bag-to-Nature thuiskweek assortiment van Seedforfood! In slechts 5 tot 8 weken kunt u de vruchten plukken van anijs, gekweekt in een slanke designtas op uw aanrecht of balkon. Met minimale inspanning en zorg kunt u genieten van verse smaken zoals Rock 'n Arugula, Raging Radish en Splashing Spinach binnen handbereik. De verpakking bevat kokosgrond (in geperste tabletvorm), zaden en duidelijke productinstructies - dus geniet vandaag nog van zelfgekweekte producten!

  Gebruiksaanwijzing

  • Strooi de biologische voedingskorrels uit het langwerpige zakje in de opgegevouwen bag-to-nature.
  • Giet er 400ml water bij en de geperste natuurlijke cocosaarde zwelt in ongeveer 5 minuten
  • Zaai vervolgens de zaadjes uit het vierkante zakje, door ze gelijkmatig op deze rijke voedingsbodem te strooien.
  • Druk de zaadjes licht aaan en bedek ze tot maximaal 0.5 cm met de cocosaarde. In het licht, maar niet in de volle zon plaatsen.
  • Relax en zie het rustig groeien. Wel moet je regelmatig wat water en een beetje liefde geven.
  • Na 5 tot 8 weken kun je oogsten!
  • En nu genietten van je zelfgekweekte groente of kruiden.

  Productspecificaties

  EAN
  6221237260013
  Garantie
  3 jaar

  Reviews

  0 / 5Based on 0 reviews

  Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

  Schrijf je eigen review

  Recent bekeken producten

  Deliverytime

  Alternatieve Anijs
  bag to natureAlternatieve Anijs
  reviews

  Anijs heeft een lange geschiedenis en wordt al sinds 1500 voor Christus door de Egyptenaren gebruikt. Tegenwoordig wordt het in verschillende delen van Europa, Azi en India gekweekt en soms in het wild gevonden - vooral in Nederland! Door de creatieve ree

  Anijs heeft een lange geschiedenis en wordt al sinds 1500 voor Christus door de Egyptenaren gebruikt. Tegenwoordig wordt het in verschillende delen van Europa, Azi en India gekweekt en soms in het wild gevonden - vooral in Nederland! Door de creatieve ree..

  €2,99 Incl. btw
  Toevoegen
  Vergelijk 0

  Voeg nog een product toe (max. 5)

  Start vergelijking