WebwinkelkeurAlle categorieën
0
0

Alternatieve Anijs

bag to nature Alternatieve Anijs
Productomschrijving
Anijs heeft een lange geschiedenis en wordt al sinds 1500 voor Christus door de Egyptenaren gebruikt. Tegenwoordig wordt het in verschillende delen van Europa, Azië en India gekweekt en soms in het wild gevonden - vooral in Nederland! Door de creatieve reeks smaken van Seedforfood, zoals Rock 'n Arugula, Raging Radish en Splashing Spinach om er maar een paar te noemen, kun je nu thuis anijs kweken, gew..

Anijs heeft een lange geschiedenis en wordt al sinds 1500 voor Christus door de Egyptenaren gebruikt. Tegenwoordig wordt het in verschillende delen van Europa, Azië en India gekweekt en soms in het wild gevonden - vooral in Nederland! Door de creatieve reeks smaken van Seedforfood, zoals Rock 'n Arugula, Raging Radish en Splashing Spinach om er maar een paar te noemen, kun je nu thuis anijs kweken, gewoon met water en liefde en met minimale ruimte op je aanrecht of balkon.

Thuis kweken met Bag To Nature

Thuis kweken is nu eenvoudiger dan ooit met het Bag-to-Nature thuiskweek assortiment van Seedforfood! In slechts 5 tot 8 weken kunt u de vruchten plukken van anijs, gekweekt in een slanke designtas op uw aanrecht of balkon. Met minimale inspanning en zorg kunt u genieten van verse smaken zoals Rock 'n Arugula, Raging Radish en Splashing Spinach binnen handbereik. De verpakking bevat kokosgrond (in geperste tabletvorm), zaden en duidelijke productinstructies - dus geniet vandaag nog van zelfgekweekte producten!

Gebruiksaanwijzing

  • Strooi de biologische voedingskorrels uit het langwerpige zakje in de opgegevouwen bag-to-nature.
  • Giet er 400ml water bij en de geperste natuurlijke cocosaarde zwelt in ongeveer 5 minuten
  • Zaai vervolgens de zaadjes uit het vierkante zakje, door ze gelijkmatig op deze rijke voedingsbodem te strooien.
  • Druk de zaadjes licht aaan en bedek ze tot maximaal 0.5 cm met de cocosaarde. In het licht, maar niet in de volle zon plaatsen.
  • Relax en zie het rustig groeien. Wel moet je regelmatig wat water en een beetje liefde geven.
  • Na 5 tot 8 weken kun je oogsten!
  • En nu genietten van je zelfgekweekte groente of kruiden.

Productspecificaties

Garantie
3 jaar

Reviews

0 / 5Based on 0 reviews
Schrijf je eigen review

Recent bekeken producten

Alternatieve Anijs
bag to natureAlternatieve Anijs
0 reviews

Anijs heeft een lange geschiedenis en wordt al sinds 1500 voor Christus door de Egyptenaren gebruikt. Tegenwoordig wordt het in verschillende delen van Europa, Azi en India gekweekt en soms in het wild gevonden - vooral in Nederland! Door de creatieve ree

Anijs heeft een lange geschiedenis en wordt al sinds 1500 voor Christus door de Egyptenaren gebruikt. Tegenwoordig wordt het in verschillende delen van Europa, Azi en India gekweekt en soms in het wild gevonden - vooral in Nederland! Door de creatieve ree

€2,99 Incl. btw
Toevoegen