WebwinkelkeurAlle categorieën
0
0

Magnus Light ML-270 White

Morgen in huis

Productomschrijving
..

De Magnus Light ML-270 White-ledlamp is ontwikkeld door Parsus, een bedrijf dat hoog staat aangeschreven op het gebied van led kweeklampen. Met hun baanbrekende technologie ontwikkelen zij nieuwe soorten led-kweeklampen voor de tuinbouw die altijd op zoek is naar beter en goedkoper licht. Daarbij denken ze niet alleen aan hun eigen portemonnee. De tuinbouw moet voldoen aan de eisen van de regering om het klimaatneutrale Nederland in 2050 te bereiken. De ML-270 bijvoorbeeld is een heel bijzondere kweeklamp. Hij is speciaal geschikt voor de kleine kweker. Met zijn vermogen van 270 watt is hij ideaal voor planten die passen op een stuk grond van 120 x 120 centimeter. Hierdoor zijn ze een absolute tuindersdroom: niet al te duur, extreem duurzaam en zuinig in gebruik. Planten groeien beter en hebben minder voedingsstoffen nodig doordat deze bijzonder krachtige led-technologie - de COB-leds – een optimale lichtintensiteit bereiken. Ook het lichtspectrum van de ML-270 White is zo optimaal mogelijk gemaakt op de fotosynthetische behoefte van planten. Dit krachtige licht in combinatie met een ultiem kleurenspectrum laat je planten groeien ‘als kool’. Kweken met led kweeklampen van Magnus Light betekent een gegarandeerde top oogst!

Magnus ML-270 White; Duurzaam en efficiënt

De tuinderswereld stond op zijn kop toen de COB-led kweeklampen op de markt kwamen. Kijk maar naar de specifieke omschrijving van de Magnus Light kweeklampen en je weet onmiddellijk waarom. Nog even ter verduidelijking:je vervangt een traditionele HPS-lamp van 600Wvoor de COB -led kweeklamp net een vermogen van 270 watt. Optelsom: je hebt een led kweeklamp die twee keer zo efficiënt is dan de traditionele versie. Dus je bespaart maar even 50% op je energiekosten plús de led kweeklamp gaat vele malen langer mee dan de oude HPS-lamp. Minimaal 67.000 branduren gaan de COB-leds van deze Magnus mee. Je hebt er dan bij normaal gebruik gewoon meer dan 10 jaar plezier van. Groeien je planten, dan hebben ze minder licht nodig dan gedurende de periode waarin ze bloeien. Handig weetje: de led kweekampen van Magnus Light zijn tot 60% dimbaar. Dit houdt in dat ze maar een deel van het totale vermogen verbruiken en heb je zo maar 60% winst. Zo bespaar je tijdens de groei van de planten nog meer stroom.

De ideale cob lamp voor kwekers

Wil je er helemaal voor gaan op het gebied van kweken, dan kan je absoluut niet zonder de led kweeklamp. Op welke internetpagina je ook zoekt, steeds stuit je op led kweeklampen. Je kúnt eenvoudig niet zonder. De Magnus ML-serie kweeklampen is absoluut een zeer aantrekkelijk model met potentie. Ideaal voor de kweker die er wat voor over heeft om op kleine schaal te investeren in een efficiënt en duurzaam product met de garantie van de maximaal rendement van zijn gewassen. De lamp heeft een reikwijdte van 120 x 120 centimeter, zo bestrijkt hij een overzienbaar maar toch groot oppervlakte. Zijn speciale parabolische lens verspreidt het aparte rood en blauw gefilterde licht optimaal op 60 centimeter van de plant. Hierom zijn de Spectro Light kweeklampen de ultieme droom van iedere kweker.

Voor meer informatie, zie het tabblad 'Specificaties'

Productspecificaties

Garantie
3 jaar

Reviews

0 / 5Based on 0 reviews
Schrijf je eigen review

Recent bekeken producten

Magnus Light ML-270 White
Magnus LightMagnus Light ML-270 White
0 reviews

De Magnus Light ML-270 White belicht tot 100 x 100 cm en verbruikt 270 watt

De Magnus Light ML-270 White belicht tot 100 x 100 cm en verbruikt 270 watt

€1.089,00 Incl. btw
Toevoegen