WebwinkelkeurAlle categorieën
 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0
 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0

  Atami B’cuzz Wortelstimulator 500ml

  Deliverytime

  Atami Atami B’cuzz Wortelstimulator 500ml
  Productomschrijving
  Het wortelstelsel van een plant ligt onder de grond en heeft enorm veel invloed op de gezondheid en kwaliteit van uw plant. Zodra uw plant sterke en gezonde wortels bezit, heeft dat positieve gevolgen voor het eindproduct.De Atami Wortel Stimulator zorgt hiervoor, de stimulator bevordert de wortelgroei en kwaliteit en tegelijkertijd helpt deze wortelstimulator tegen veelvoorkomende bodemziektes zoals bijvoorbeeld wortelluis. Het bodemleven wordt positief gestimuleerd zodat het voor d..
  Het wortelstelsel van een plant ligt onder de grond en heeft enorm veel invloed op de gezondheid en kwaliteit van uw plant. Zodra uw plant sterke en gezonde wortels bezit, heeft dat positieve gevolgen voor het eindproduct.

  De Atami Wortel Stimulator zorgt hiervoor, de stimulator bevordert de wortelgroei en kwaliteit en tegelijkertijd helpt deze wortelstimulator tegen veelvoorkomende bodemziektes zoals bijvoorbeeld wortelluis. Het bodemleven wordt positief gestimuleerd zodat het voor de plant makkelijker wordt de voedingsstoffen op te nemen uit het substraat. Wortels groeien sneller en beter, dat betekent dat ook de plant hiervan profiteert en sneller kan groeien. Des te groter het wortelstelsel des te meer vruchten de plant tijdens de bloei kan dragen. Wortel stimulator geeft dus als resultaat een hogere en betere eindopbrengst.

  Hoe Bcuzz Wortel Stimulator te gebruiken

  Vanaf de eerste week mag u de stimulator toevoegen aan het voedingswater
  Geschikt voor dagelijks gebruik tijdens het bevloeien van uw gewas.
  Het wordt aangeraden om vanaf de 2de week de stimulator te vervangen met de Bcuzz Booster.

  Dosering

  1 ml per Liter Water


  Productspecificaties

  Merk
  Atami
  EAN
  6013850880825
  Garantie
  3 jaar

  Reviews

  0 / 5Based on 0 reviews

  Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

  Schrijf je eigen review

  Recent bekeken producten

  Deliverytime

  Atami B’cuzz Wortelstimulator 500ml
  AtamiAtami B’cuzz Wortelstimulator 500ml
  reviews

  Het wortelstelsel van een plant ligt onder de grond en heeft enorm veel invloed op de gezondheid en kwaliteit van uw plant. Zodra uw plant sterke en gezonde wortels bezit, heeft dat positieve gevolgen voor het eindproduct.De Atami Wortel Stimulator zorgt

  Het wortelstelsel van een plant ligt onder de grond en heeft enorm veel invloed op de gezondheid en kwaliteit van uw plant. Zodra uw plant sterke en gezonde wortels bezit, heeft dat positieve gevolgen voor het eindproduct.De Atami Wortel Stimulator zorgt..

  €28,49 Incl. btw
  Toevoegen
  Vergelijk 0

  Voeg nog een product toe (max. 5)

  Start vergelijking