WebwinkelkeurAlle categorieën
0
0

Method Seven Citadel FX

Productomschrijving
De Citadel FXvanMethod Seven biedt een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding en een uitzonderlijke lichtbalans voor gebruik bij volledig spectrum led verlichting. De bril is uitgerust met polymeer glazen die 100% UV- en infrarood bescherming bieden door de speciale lenscoating.* De CitadelFXniet gebruiken met halogeen metaaldamplampen 6.500 ° K - 10.000 ° K, ‘burple’ (blauw/paars lampen) of magenta spectrum led lampen.Zie meer met Meth..

De Citadel FXvanMethod Seven biedt een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding en een uitzonderlijke lichtbalans voor gebruik bij volledig spectrum led verlichting. De bril is uitgerust met polymeer glazen die 100% UV- en infrarood bescherming bieden door de speciale lenscoating.
* De CitadelFXniet gebruiken met halogeen metaaldamplampen 6.500 ° K - 10.000 ° K, ‘burple’ (blauw/paars lampen) of magenta spectrum led lampen.

Zie meer met Method Seven

Voor kweekruimtes zowel binnen als buiten zijn de hoogwaardige glazen en fotofilters van Method Seven ideale optische hulpmiddelen. Met de producten van Method Seven kun je natuurlijke kleuren waarnemen in een helder verlichte ruimte. De brillen en filters zijn geoptimaliseerd voor de meest voorkomende kweekverlichting spectra.

Brilmontuur technologie Lens technologie

Method Seven heeft dezenieuwe FX-lenzen samen ontworpen met Carl Zeiss Laboratories, oogartsen, optische fysici en elektrotechnische ingenieurs. De lenzen zijn een technisch hoogstandje die het mogelijk maken om comfortabel te kunnen werken in een omgeving met volledig spectrum ledlampen en 3.000 ° K - 4.200 ° K CMH/LEC-lampen. Het licht van volledig spectrum led lampen doet denken aan een normale zonnige dag, maar toch hebben je ogen als je werkt in dit extra bescherming nodig. Led Lampen met een volledig spectrum kunnen namelijk UVC uitzenden en CMH/LEC-lampen kunnen UV en infrarood uitstralen. Als je de FX-lenzen vanMethod Sevengebruikt kun je veilig blijven werken in een omgeving met hogere niveaus aan UV en infrarood licht. Je ogen worden door deze bril niet warm waardoor ze ook niet zullen uitdrogen. Bovendien kun je de bril ook buiten gebruiken als je gaat wandelen of fietsen op een warme, zonnige dag.

* De Citadel FXniet gebruiken met halogeen metaaldamplampen 6.500 ° K - 10.000 ° K, ‘burple’ (blauw/paars lampen) of magenta spectrum led lampen.

Productspecificaties

Garantie
3 jaar

Reviews

0 / 5Based on 0 reviews
Schrijf je eigen review

Recent bekeken producten

Method Seven Citadel FX
Method SevenMethod Seven Citadel FX
0 reviews

De Citadel FXvanMethod Seven biedt een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding en een uitzonderlijke lichtbalans voor gebruik bij volledig spectrum led verlichting. De bril is uitgerust met polymeer glazen die 100% UV- en infrarood bescherming bieden door d

De Citadel FXvanMethod Seven biedt een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding en een uitzonderlijke lichtbalans voor gebruik bij volledig spectrum led verlichting. De bril is uitgerust met polymeer glazen die 100% UV- en infrarood bescherming bieden door d

€99,95 Incl. btw
Toevoegen