WebwinkelkeurAlle categorieën
0
0

Bluelab PH Pen

1-2 werkdagen

Bluelab Bluelab PH Pen
Productomschrijving
De PH Meters van het merk Bluelab zijn de beste en meest uitgebreide PH meters verkrijgbaar. Met een zeer accurate meting en een waterdicht frame kunt u deze meters gebruiken voor alle doeleinden. Dankzij dit waterdichte frame kunt u deze PH pennen rustig in een vat water laten eiken, op deze manier bent u ten alle tijden op de hoogte van de PH-waarde van het water. Deze PH pen geeft u de mogelijkheid voor 2 PH ijkpunten, PH 4 & 7 of PH 10. Ook zal de PH pen aangeven wanneer er een nieuwe..

De PH Meters van het merk Bluelab zijn de beste en meest uitgebreide PH meters verkrijgbaar. Met een zeer accurate meting en een waterdicht frame kunt u deze meters gebruiken voor alle doeleinden. Dankzij dit waterdichte frame kunt u deze PH pennen rustig in een vat water laten eiken, op deze manier bent u ten alle tijden op de hoogte van de PH-waarde van het water. Deze PH pen geeft u de mogelijkheid voor 2 PH ijkpunten, PH 4 & 7 of PH 10. Ook zal de PH pen aangeven wanneer er een nieuwe ijking plaats moet vinden voor een optimaal resultaat. Met een indicator wordt aangegeven of de ijking succesvol is geweest. Het temperatuur bereik ligt tussen de 0 en 50°C, en de nauwkeurigheid hiervan is ±1°C. Voor een extra lange levensduur gaat deze PH meter automatisch uit en aan wanneer dit moet.

Optimale PH waarde meten

De Bluelab pH-pen biedt diverse voordelen voor iedereen die op zoek is naar nauwkeurige metingen van de pH-waarde in vloeistoffen. Een van de grootste voordelen is dat de pH-pen zeer eenvoudig in gebruik is. Je hoeft alleen maar de pen in de vloeistof te plaatsen en de wijzerplaat af te lezen om direct een meting te krijgen. Daarnaast is de pen zeer compact en lichtgewicht, waardoor je hem gemakkelijk overal mee naartoe kunt nemen.

Een ander belangrijk voordeel van de Bluelab pH-pen is dat hij uiterst nauwkeurige metingen levert. Dit komt onder andere doordat hij geleverd wordt met kalibratie-oplossingen en bewaarvocht. Hierdoor kun je ervoor zorgen dat de nieuwe metingen altijd correct zijn. Daarnaast heeft de pen een automatische temperatuurcompensatie, die eventuele meetfouten beperkt omdat de meting wordt aangepast aan de temperatuur. Als klant hoef je je hierdoor geen zorgen te maken over het krijgen van foutieve meetresultaten.

Tenslotte kan de Bluelab pH-pen bijdragen aan het besparen van tijd en geld. Het verkrijgen van nauwkeurige pH-metingen met traditionele meetmethodes en instrumenten kost vaak veel tijd en geld, met name als er meetfouten worden gemaakt of als het meetinstrument niet lang meegaat. Met de Bluelab pH-pen heb je altijd de juiste meetbenodigdheden bij de hand om snel en efficiënt metingen te doen, zonder dat er extra kosten verbonden zijn aan het vervangen van meetinstrumenten. Dit maakt de Bluelab pH-pen een waardevolle aanvulling op alle laboratoria, land- en tuinbouwbedrijven, en controlekamers die op zoek zijn naar nauwkeurige en betaalbare pH-metingen.

Waterdichte PH meter

Bluelab heeft in tegenstelling tot vele andere PH meter fabrikanten deze PH Pen specifiek ontworpen voor het gebruik tijdens kweken. Deze PH pen is dus ook niet alleen water resistant, maar echt waterdicht. Zo kunt u deze PH meter in een vat water rustig laten ijken en later terugkomen voor een accurate PH-ijking.

Productspecificaties

Garantie
3 jaar

Reviews

0 / 5Based on 0 reviews
Schrijf je eigen review

Recent bekeken producten

Bluelab PH Pen
BluelabBluelab PH Pen
0 reviews

De PH Meters van het merk Bluelab zijn de beste en meest uitgebreide PH meters verkrijgbaar. Met een zeer accurate meting en een waterdicht frame kunt u deze meters gebruiken voor alle doeleinden. Dankzij dit waterdichte frame kunt u deze PH pennen rustig

De PH Meters van het merk Bluelab zijn de beste en meest uitgebreide PH meters verkrijgbaar. Met een zeer accurate meting en een waterdicht frame kunt u deze meters gebruiken voor alle doeleinden. Dankzij dit waterdichte frame kunt u deze PH pennen rustig

€99,95 Incl. btw
Toevoegen