WebwinkelkeurAlle categorieën
 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0
 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0

  Method Seven Classic HPS Clip-on

  Deliverytime

  Method Seven Method Seven Classic HPS Clip-on
  Productomschrijving
  Met de Classic HPS Clip-On van Method Seven zal je compleet anders kijken naar je planten met je eigen bril op sterkte. Deze clip-ons hebben een uitzonderlijke kleurbalans en zijn speciaal ontwikkeld voor HPS-verlichting...
  Met de Classic HPS Clip-On van Method Seven zal je compleet anders kijken naar je planten met je eigen bril op sterkte. Deze clip-ons hebben een uitzonderlijke kleurbalans en zijn speciaal ontwikkeld voor HPS-verlichting.

  Bekijk uw plant met de Classic HPS Clip-on

  Method Seven heeft hoogwaardige brillen, clip-ons en foto filters ontwikkeld speciaal voor gebruik in kweekomgevingen binnen en buiten. Met de optiek van Method Seven kun je natuurlijke kleuren waarnemen onder felle verlichting en zijn geoptimaliseerd voor de standaard voorkomende kweekverlichting spectra.

  HPS Lens technologie

  De Classic HPS Clip-On is het ultieme optische hulpmiddel als je kweekt onder hoge druk natriumlampen, in kweekomgevingen zowel binnen als buiten. De polymeer brillenglazen zijn geproduceerd volgens de strenge Carl Zeiss normen. Door het gebruik van de beste filtertechnologie kun je onder de felle kweeklampen de natuurlijke kleuren van je planten zien. Daardoor kun je sneller en makkelijker eventuele problemen als ongedierte en tekorten aan voedingsstoffen opsporen. Een bijkomend voordeel is dat de duurzame en onbreekbare glazen uv-licht en infrarood warmte tegenhouden, zodat je de ogen koel blijven en niet uitdrogen.

  Brilmontuur technologie

  Deze clip-on in klassieke stijl blijft altijd perfect op je bril zitten, door de veerbelaste, met rubber beklede metalen clips. De Classic HPS Clip-On past over een breed scala aan brillen met kleinere glazen. Voor brillen met grotere glazen of in een vliegeniers stijl kun je de Aviator HPS Clip-on gebruiken.
  Afmetingen: 35 mm (lenshoogte) x 12 mm (brugbreedte) x 132 mm (volledige breedte van de bril).

  Productspecificaties

  EAN
  6221237262149
  Garantie
  3 jaar

  Reviews

  0 / 5Based on 0 reviews

  Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

  Schrijf je eigen review

  Recent bekeken producten

  Deliverytime

  Method Seven Classic HPS Clip-on
  Method SevenMethod Seven Classic HPS Clip-on
  reviews

  Met de Classic HPS Clip-On van Method Seven zal je compleet anders kijken naar je planten met je eigen bril op sterkte. Deze clip-ons hebben een uitzonderlijke kleurbalans en zijn speciaal ontwikkeld voor HPS-verlichting.Bekijk uw plant met de Classic HPS

  Met de Classic HPS Clip-On van Method Seven zal je compleet anders kijken naar je planten met je eigen bril op sterkte. Deze clip-ons hebben een uitzonderlijke kleurbalans en zijn speciaal ontwikkeld voor HPS-verlichting.Bekijk uw plant met de Classic HPS..

  €57,00 Incl. btw
  Toevoegen
  Vergelijk 0

  Voeg nog een product toe (max. 5)

  Start vergelijking