WebwinkelkeurAlle categorieën
0
0

Metrop Bloeivoeding MR2 5L

Metrop Metrop Bloeivoeding MR2 5L
Productomschrijving
De Metrop Bloeivoeding MR 2 is speciaal samengesteld voor de groeifase van uw gewas met de meest efficiënte dosis micro-elementen en voedingsstoffen, voor de hoogst mogelijk opbrengst.MetropBloeivoeding MR2grondstoffenDe MR 2 bloeivoeding bevat alleen de meest zuivere grondstoffen om zo de NPK-waarde verhoudingen zo hoog mogelijk te krijgen zonder dat dit effect heeft op uw gewas. Na het aanmaken van de bloeivoeding zal de EC niet meer verlopen, en dankzij de hoge ..
De Metrop Bloeivoeding MR 2 is speciaal samengesteld voor de groeifase van uw gewas met de meest efficiënte dosis micro-elementen en voedingsstoffen, voor de hoogst mogelijk opbrengst.

MetropBloeivoeding MR2grondstoffen

De MR 2 bloeivoeding bevat alleen de meest zuivere grondstoffen om zo de NPK-waarde verhoudingen zo hoog mogelijk te krijgen zonder dat dit effect heeft op uw gewas. Na het aanmaken van de bloeivoeding zal de EC niet meer verlopen, en dankzij de hoge kwaliteit van de gebruikte grondstoffen zal het niet vastslaan in het wat of irrigatiesysteem. Door de hoogwaardige en zuivere micro-elementen die zijn toegevoegd zal uw gewas een snellere en betere fotosynthese hebben.

MR2 Bloeivoeding garandeert resultaat

MR 2 Bloeivoeding is geschikt voor de bloeifase van alle gewassen op ieder substraat. Deze uitgekiende bloeivoeding is voorzien van alle macro- en micronutriënten nodig voor een succesvolle bloei. MR 2 voorziet uw plant van de juiste dosis Potasium, Fosfor en Magnesium voor grote toppen, bevorderde wortelgroei en een soepele proteïne synthese. Deze bloeivoeding bevat geen schadelijke kleurstoffen en is niet verdunt met water en bevat dus alleen de meest zuivere grondstoffen. Gebruik Metrop MR2 Bloeivoeding met een lage EC. MR 2 is speciaal ontwikkeld voor een ideale bloei explosie.

Hoe Metrop MR 2 Bloeivoeding te gebruiken

  • Vanaf de 3e of 4e week van de bloei, afhankelijk van de topgrote, Metrop MR2 opbouwend meegeven tot einde bloei, laatste week spoelen na behoefte.
  • Bij voedingsrijke bodem dit mengsel 1 - 3 keer per week meegeven. Bij voedingsarme bodem of teelt op hydro dagelijks meegeven. Geef iedere dag water na behoefte.
  • Pas op voor overdosering
  • Metrop MR2 bloeivoeding moet donker en vorstvrij bewaard worden.
  • Goed schudden voor gebruik.
  • Bij aanraking van Metrop MR2 Bloeivoeding met de ogen in geconcentreerde vorm de ogen direct uitspoelen met water.
  • Metrop MR2 Bloeivoeding is biologisch afbreekbaar.

Productspecificaties

Categorie
Garantie
3 jaar

Reviews

0 / 5Based on 0 reviews
Schrijf je eigen review

Recent bekeken producten

Metrop Bloeivoeding MR2 5L
MetropMetrop Bloeivoeding MR2 5L
0 reviews

De Metrop Bloeivoeding MR 2 is speciaal samengesteld voor de groeifase van uw gewas met de meest efficinte dosis micro-elementen en voedingsstoffen, voor de hoogst mogelijk opbrengst.MetropBloeivoeding MR2grondstoffenDe MR 2 bloeivoeding bevat alleen de m

De Metrop Bloeivoeding MR 2 is speciaal samengesteld voor de groeifase van uw gewas met de meest efficinte dosis micro-elementen en voedingsstoffen, voor de hoogst mogelijk opbrengst.MetropBloeivoeding MR2grondstoffenDe MR 2 bloeivoeding bevat alleen de m

€139,95 Incl. btw
Toevoegen