WebwinkelkeurAlle categorieën
 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0
 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0

  Advanced Nutrients Kushie Kush 500ml

  Deliverytime

  Advanced Nutrients Advanced Nutrients Kushie Kush 500ml
  Productomschrijving
  Advanced Nutrients Kushie Kush 500ml is de ultieme plantenvoeding voor kwekers die op zoek zijn naar een superieure oogst. De speciale mix van botanische extracten en vitaminen bevordert weelderige groene groei, grotere toppen en een hogere opbrengst met een verbeterde kwaliteit. Advanced Nutrients Kushie Kush 500ml levert meer dan alleen mineralen, het stimuleert ook superieure wortelontwikkeling, gezondere stengels en bladeren, meer consistente bloeicycli en snellere groei na het verplanten..

  Advanced Nutrients Kushie Kush 500ml is de ultieme plantenvoeding voor kwekers die op zoek zijn naar een superieure oogst. De speciale mix van botanische extracten en vitaminen bevordert weelderige groene groei, grotere toppen en een hogere opbrengst met een verbeterde kwaliteit. Advanced Nutrients Kushie Kush 500ml levert meer dan alleen mineralen, het stimuleert ook superieure wortelontwikkeling, gezondere stengels en bladeren, meer consistente bloeicycli en snellere groei na het verplanten. Kwekers kunnen met Advanced Nutrients Kushie Kush 500ml hun oogst verwachten met grotere resultaten.

  Voordelen van Kushie Kush 500ml

  Advanced Nutrients Kushie Kush 500ml is de beste keuze voor kwekers die het maximale uit hun oogst willen halen. Met deze nutriëntenmix kunnen kwekers profiteren van een aantal voordelen, waaronder: maximale opbrengst, verhoogde potentie, snellere bloei, en verhoogde harsproductie. Met Advanced Nutrients Kushie Kush 500ml kunnen kwekers hun oogst eerder oogsten met grotere resultaten.

  Productspecificaties

  EAN
  6013830844892

  Reviews

  0 / 5Based on 0 reviews

  Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

  Schrijf je eigen review

  Recent bekeken producten

  Deliverytime

  Advanced Nutrients Kushie Kush 500ml
  Advanced NutrientsAdvanced Nutrients Kushie Kush 500ml
  reviews

  • Merk: Advanced Nutrients
  • Inhoud: 500ml

  • Merk: Advanced Nutrients
  • Inhoud: 500ml..

  €24,95 Incl. btw
  Toevoegen
  Vergelijk 0

  Voeg nog een product toe (max. 5)

  Start vergelijking