WebwinkelkeurAlle categorieën
 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0
 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0

  Metrop MAM 1L

  Deliverytime

  Metrop Metrop MAM 1L
  Productomschrijving
  Metrop MAM is een plantenvoeding speciaal ontwikkeld voor moederplanten. Moederplanten vereisen andere voedingsstoffen dan planten die enkel groeien en bloeien. Moederplanten moeten constant herstellen van verwondingen bij het afknippen van stekken. De plant wordt hierdoor steeds zwakker totdat het overlijdt. Met MAM wordt dit voorkomen en houdt u een gezonde en sterke moederplant.Metrop MAM MineralenDe Metrop MAM moederplanten voeding met bio-mineralen houdt uw moederp..
  Metrop MAM is een plantenvoeding speciaal ontwikkeld voor moederplanten. Moederplanten vereisen andere voedingsstoffen dan planten die enkel groeien en bloeien. Moederplanten moeten constant herstellen van verwondingen bij het afknippen van stekken. De plant wordt hierdoor steeds zwakker totdat het overlijdt. Met MAM wordt dit voorkomen en houdt u een gezonde en sterke moederplant.

  Metrop MAM Mineralen

  De Metrop MAM moederplanten voeding met bio-mineralen houdt uw moederplanten gezond en langer houdbaar. Dit zorgt er ook voor dat de stekken gezonder en beter zullen zijn. Metrop MAM gecombineerd met Metrop Calgreen en Metrop AminXtrem vormen samen een gouden trio. Deze plantenvoedingslijn voorkomt stress bij moederplanten en bevordert de groei van stekken. Al na 2 weken na gebruik van Metrop MAM zult u verandering merken en profiteren van betere stekken. Deze voeding is een emulsie meststof en zorgt voor maximale zaad en stekken productie.

  Metrop MAM voordelen

  De MAM voeding is ontwikkeld met alleen de hoogste kwaliteit aan grondstoffen. En bevat vrijwel alle micro- en macro-elementen nodig voor planten die constant gestekt worden. Voordelen van Metrop MAM zijn:
  • Garandeert toereikende beschikbaarheid van Fosfor voor een goede en constante doorgroei van wortels.
  • Garandeert voldoende aanwezigheid van Magnesium voor een ideale chlorofyl en proteïne synthese.
  • Garandeert stekken met meer groei reserves.
  • Is speciaal ontwikkeld met extra micro-elementen om een tekort van voedingstoffen tegen te gaan door het knippen van stekken.
  • Bevat geen schadelijke kleur of geurstoffen, is niet verdund met water en bestaat uit alleen de zuiverste grondstoffen.

  Hoe Metrop MAM te gebruiken

  • Aarde:

  Metrop MAM bio mineralen plantenvoeding op aarde meegeven met het gietwater na behoefte in een verhouding van 50ml/100L water en eens per week 20ml/100L Metrop Calgreen toevoegen.
  • Coco
  Metrop MAM bio mineralen plantenvoeding op coco meegeven met het gietwater na behoefte in een verhouding van 50ml/100L water en te combineren met Metrop Calgreen 20ml/100L water.
  • Hydro
  Metrop MAM Moederplanten voeding op hydro dagelijks minimaal 5x per dag meegeven in een verhouding van 50ml/100L water en te combineren met Metrop Calgreen 20ml/100L water.

  Metrop Moederplanten voeding mengen

  Metrop MAM moederplantenvoeding voor de Calgreen in de watertank mixen.
  Bewaar dit product in het donker en vorstvrij
  Bij aanraking met de ogen in geconcentreerde vorm de ogen direct uitspoelen met water.
  Goed schudden voor gebruik.
  Buiten bereik van kinderen houden.
  Metrop MAM Biomineralen moederplanten voeding is biologisch afbreekbaar.

  Productspecificaties

  Categorie
  EAN
  6221237267243
  Garantie
  3 jaar

  Reviews

  0 / 5Based on 0 reviews

  Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

  Schrijf je eigen review

  Recent bekeken producten

  Deliverytime

  Metrop MAM 1L
  MetropMetrop MAM 1L
  reviews

  Metrop MAM is een plantenvoeding speciaal ontwikkeld voor moederplanten. Moederplanten vereisen andere voedingsstoffen dan planten die enkel groeien en bloeien. Moederplanten moeten constant herstellen van verwondingen bij het afknippen van stekken. De pl

  Metrop MAM is een plantenvoeding speciaal ontwikkeld voor moederplanten. Moederplanten vereisen andere voedingsstoffen dan planten die enkel groeien en bloeien. Moederplanten moeten constant herstellen van verwondingen bij het afknippen van stekken. De pl..

  €38,50 Incl. btw
  Toevoegen
  Vergelijk 0

  Voeg nog een product toe (max. 5)

  Start vergelijking