WebwinkelkeurAlle categorieën
0
0

Complete kweektent 150x150 Kind Led

Kind Led Complete kweektent 150x150 Kind Led
Productomschrijving
Hier vindt u onze compleet ingerichte kweektenten. Een complete kweekset klaar voor gebruik! Stekker in het stopcontact en kweken maar! U heeft alleen nog potten, aarde en voeding nodig. Met onze complete kweeksets kunt u, thuis uw planten en kruiden kweken, geschikt voor professionele en hobbykwekers.Al onze kweeksets worden geleverd met de juiste ventilatiesystemen, kweeklampen en koolstoffilters. De kweekverlichting wordt automatisch in en uitgeschakeld door de bijgeleverde tijdklok. Ophan..

Hier vindt u onze compleet ingerichte kweektenten. Een complete kweekset klaar voor gebruik! Stekker in het stopcontact en kweken maar! U heeft alleen nog potten, aarde en voeding nodig. Met onze complete kweeksets kunt u, thuis uw planten en kruiden kweken, geschikt voor professionele en hobbykwekers.Al onze kweeksets worden geleverd met de juiste ventilatiesystemen, kweeklampen en koolstoffilters. De kweekverlichting wordt automatisch in en uitgeschakeld door de bijgeleverde tijdklok. Ophangsystemen en toebehoren worden meegeleverd. Omdat wij vinden dat kweektenten van Homebox Ambient dé beste kweektenten zijn, worden alle kweeksets geleverd met deze kweektent.

KIND LED K5 XL1000

De KIND LED K5 XL1000 is toonaangevend op het gebied van kweeklampen. Hij hoort tot het absolute topsegment van LED-kweeklampen dat op dit moment op de markt is. Stil, koel en uitermate krachtig: met deze lamp kweekt u makkelijker en efficiënter dan ooit tevoren. Het slimme ontwerp maakt het gebruik van deze kweeklamp uitermate eenvoudig: de lamp isplug & play, en het instellen van de kleurintensiteit gaat gemakkelijk met de bijgeleverde afstandsbediening. Daarmee is de KIND LED K5 XL1000 een van de beste keuzevoor uw gewas.De KIND LED K5 XL1000 verbruikt veel minder stroom dan een traditionele kweeklamp. Met een vermogen van 650 Watt kan een lamp van 1000 Watt vervangen worden: daarmee bespaar u bijna de helft van uw energiekosten. Deze kweeklamp is dan ook krachtig genoeg voor de belichting van een oppervlakte van anderhalve vierkante meter. Tel daarbij nog eens op dat de lampen meer dan 50.000 branduren meegaan, en de rekensom is snel gemaakt: de KIND is een van de beste en meest voordelige kweeklampen op de markt. De KIND LED K5 XL1000 heeft een reikwijdte om een oppervlak van 150x150cm te belichten.

G-tools 125 Buisafzuiger 420m3

G-tools Buis ventilator 420m3/uur met instelbare temperatuur en minimum toerental.Geschikt voor het ventileren/afzuigen van ruimtes met een lamp vermogen tot 800 watt.Wanneer de temperatuur de ingestelde waarde overstijgt gaat de ventilatorgeleidelijkop vol vermogen draaien.Daalt de temperatuur onder de ingestelde waarde dan zakt het toerental geleidelijk terug naar het ingestelde minimum toerental.

Voor meer informatie, zie het tabblad'Specificaties'

Productspecificaties

Garantie
3 jaar

Reviews

0 / 5Based on 0 reviews
Schrijf je eigen review

Recent bekeken producten

Complete kweektent 150x150 Kind Led
Kind LedComplete kweektent 150x150 Kind Led
0 reviews

Hier vindt u onze compleet ingerichte kweektenten. Een complete kweekset klaar voor gebruik! Stekker in het stopcontact en kweken maar! U heeft alleen nog potten, aarde en voeding nodig. Met onze complete kweeksets kunt u, thuis uw planten en kruiden kwek

Hier vindt u onze compleet ingerichte kweektenten. Een complete kweekset klaar voor gebruik! Stekker in het stopcontact en kweken maar! U heeft alleen nog potten, aarde en voeding nodig. Met onze complete kweeksets kunt u, thuis uw planten en kruiden kwek

€2.099,95 Incl. btw
Toevoegen