WebwinkelkeurAlle categorieën
 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0
 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0

  Metrop Groeivoeding MR 1 250ml

  Deliverytime

  Metrop Metrop Groeivoeding MR 1 250ml
  Productomschrijving
  De Metrop Groeivoeding MR 1 is speciaal samengesteld voor de groeifase van uw gewas met de meest efficiënte dosis micro-elementen en voedingsstoffen, voor de hoogst mogelijk opbrengst.Metrop Groeivoeding grondstoffenDe MR 1 groeivoeding bevat alleen de meest zuivere grondstoffen om zo de NPK-waarde verhoudingen zo hoog mogelijk te krijgen zonder dat dit effect heeft op uw gewas. Na het aanmaken van de groeivoeding zal de EC niet meer verlopen, en dankzij de h..

  De Metrop Groeivoeding MR 1 is speciaal samengesteld voor de groeifase van uw gewas met de meest efficiënte dosis micro-elementen en voedingsstoffen, voor de hoogst mogelijk opbrengst.

  Metrop Groeivoeding grondstoffen

  De MR 1 groeivoeding bevat alleen de meest zuivere grondstoffen om zo de NPK-waarde verhoudingen zo hoog mogelijk te krijgen zonder dat dit effect heeft op uw gewas. Na het aanmaken van de groeivoeding zal de EC niet meer verlopen, en dankzij de hoge kwaliteit van de gebruikte grondstoffen zal het niet vastslaan in het wat of irrigatiesysteem. Door de hoogwaardige en zuivere micro-elementen die zijn toegevoegd zal uw gewas een snellere en betere fotosynthese hebben.

  MR1 Groeivoeding garandeert resultaat

  MR 1 Groeivoeding is geschikt voor de groei- en voorbloei fase van alle gewassen op ieder substraat. Deze uitgekiende groeivoeding is voorzien van alle macro- en micronutriënten nodig voor een prachtig eindresultaat. MR 1 voorziet uw plant van de juiste dosis Potasium, Fosfor en Magnesium om de stevigheid te verbeten, wortelgroei en proteïne synthese soepel te laten verlopen. Deze plantenvoeding bevat geen schadelijke kleurstoffen en is niet verdunt met water en bevat dus alleen de meest zuivere grondstoffen. Gebruik Metrop MR1 Groeivoeding met een lage EC.

  Hoe Metrop Groeivoeding MR1 te gebruiken

  • Bij voedingsrijke bodems dit mengsel 1 - 3 keer per week meegeven. Bij voedingsarme bodems of hydroteelt dagelijks meegeven. Geef iedere dag water na behoefte, en pas op voor overdosering.
  • Metrop Groeivoeding MR1 moet donker en vorstvrij bewaard worden.
  • Bij aanraking met de ogen in geconcentreerde vorm de ogen direct uitspoelen met water.
  • Goed schudden voor gebruik.
  • Metrop Biomineralen MR1 Groei plantenvoeding is biologisch afbreekbaar.

  Productspecificaties

  Categorie
  EAN
  6221237267230
  Garantie
  3 jaar

  Reviews

  0 / 5Based on 0 reviews

  Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

  Schrijf je eigen review

  Recent bekeken producten

  Deliverytime

  Metrop Groeivoeding MR 1 250ml
  MetropMetrop Groeivoeding MR 1 250ml
  reviews

  De Metrop Groeivoeding MR 1 is speciaal samengesteld voor de groeifase van uw gewas met de meest efficinte dosis micro-elementen en voedingsstoffen, voor de hoogst mogelijk opbrengst.Metrop Groeivoeding grondstoffenDe MR 1 groeivoeding bevat alleen de mee

  De Metrop Groeivoeding MR 1 is speciaal samengesteld voor de groeifase van uw gewas met de meest efficinte dosis micro-elementen en voedingsstoffen, voor de hoogst mogelijk opbrengst.Metrop Groeivoeding grondstoffenDe MR 1 groeivoeding bevat alleen de mee..

  €15,40 Incl. btw
  Toevoegen
  Vergelijk 0

  Voeg nog een product toe (max. 5)

  Start vergelijking