WebwinkelkeurAlle categorieën
 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0
 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0

  Green House Feeding BioGrow 500gr

  Deliverytime

  Productomschrijving
  Bent u op zoek naar een milieuvriendelijke oplossing voor het kweken van gezonde, sterke planten? Dan is Green House Feeding BioGrow 500gr de perfecte keuze voor u. Deze organische meststof bevat alle voedingsstoffen en mineralen die uw planten nodig hebben om te groeien en te bloeien.Met deze alles-in-één voedingskit kunt u een weelderige, levendige tuin creëren zonder schade toe te brengen aan het milieu. Green House Feeding BioGrow 500gr is ontworpen om op natuurlijke wijze de bo..

  Bent u op zoek naar een milieuvriendelijke oplossing voor het kweken van gezonde, sterke planten? Dan is Green House Feeding BioGrow 500gr de perfecte keuze voor u. Deze organische meststof bevat alle voedingsstoffen en mineralen die uw planten nodig hebben om te groeien en te bloeien.

  Met deze alles-in-één voedingskit kunt u een weelderige, levendige tuin creëren zonder schade toe te brengen aan het milieu. Green House Feeding BioGrow 500gr is ontworpen om op natuurlijke wijze de bodem te verbeteren en het bodemleven te stimuleren, wat leidt tot gezondere planten en een betere opbrengst. Bovendien wordt deze meststof geleverd in een handige verpakking van 500gr, waardoor het perfect is voor individuele tuinen en kleine projecten.

  Betere groei en gezondheid van planten

  Green House Feeding BioGrow 500gr biedt een uitgebalanceerde mix van voedingsstoffen die uw planten nodig hebben om gezond te blijven. Door gebruik te maken van deze organische meststof, kunnen uw planten meer voedingsstoffen opnemen en hun wortelsysteem optimaliseren. Het hoge gehalte aan stikstof in de mix zorgt ervoor dat uw planten voldoende groeien en de bladeren gezond blijven. Daarnaast stimuleert de bio-enzymtechnologie de groei van nieuwe wortels, waardoor het totale worteloppervlak van uw planten wordt vergroot.

  Bereikt hoge opbrengsten

  Wanneer u Green House Feeding BioGrow 500gr gebruikt, kunt u rekenen op hoge opbrengsten voor uw gewassen. Green House heeft zijn formule gepatenteerd om u verzekerd te laten zijn van maximale resultaten. De langzame afgifte technologie komt overeen met de natuurlijke behoeften van uw planten en maakt het mogelijk om rustig rijpen door te zetten terwijl zij alle benodigde voedingsstoffen dragen voor algehele gezondheid en productiviteit om periodieke gehele oogsten te geven. U kunt nu genieten van grote en smakelijke vruchten van uw planten zonder schadelijke chemische stoffen."

  100% biologische meststoffen en veilig te gebruiken

  Green House Feeding BioGrow 500hz is volledig gemaakt van natuurlijke biologische ingrediënten, en wordt gemakkelijk door uw planten opgenomen in hun biologische omgeving. Er zitten geen kunstmatige of potentieel giftige stoffen in de mix, waardoor deze organische meststof erg veilig is te gebruiken. Gezien het volgranaleerde karakter verlaagt dit ook afgifte onderdelen om uw risico van milieubelasting voor onze grond te minimaliseren." De combinatie verrijkt naast voldoende voedingsstoffen, de microbial evolutie van de stapeling positieve organismen, terwijl de nutrientenbalans van duurzame en breed bandingsmicronutrient profiels het allemaal absoluut maken om het maximumeraddement kunnen te geven voor krachtig verbeterde fast crops voor vruchtsalsa elk seizoen."

  Productspecificaties

  EAN
  6013839733777
  Garantie
  3 jaar

  Reviews

  0 / 5Based on 0 reviews

  Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

  Schrijf je eigen review

  Recent bekeken producten

  Deliverytime

  Green House BioGrow 500gr
  Green HouseGreen House BioGrow 500gr
  reviews

  Bent u op zoek naar een milieuvriendelijke oplossing voor het kweken van gezonde, sterke planten? Dan is Green House Feeding BioGrow 500gr de perfecte keuze voor u. Deze organische meststof bevat alle voedingsstoffen en mineralen die uw planten n

  Bent u op zoek naar een milieuvriendelijke oplossing voor het kweken van gezonde, sterke planten? Dan is Green House Feeding BioGrow 500gr de perfecte keuze voor u. Deze organische meststof bevat alle voedingsstoffen en mineralen die uw planten n..

  €39,54€32,95 Incl. btw
  Toevoegen
  Vergelijk 0

  Voeg nog een product toe (max. 5)

  Start vergelijking