WebwinkelkeurAlle categorieën
0
0

Milwaukee PH meter

Milwaukee Milwaukee PH meter
Productomschrijving
De PH Meter 600 van Milwaukee is een onmisbare tool voor iedereen die zich bezighoudt met aquariums. Het afgemeten en stabiele milieu in het water speelt een essentiële rol in het welzijn van vissen, planten en micro-organismen. Met de PH Meter 600 meet je eenvoudig en nauwkeurig de pH-waarde in het water van je aquarium. De tester beschikt over een bereik van 0,0 tot 14,0 pH, waardoor het geschikt is voor een breed scala aan toepassingen. Bovendien is de kalibratieprocedure snel en gemakkel..

De PH Meter 600 van Milwaukee is een onmisbare tool voor iedereen die zich bezighoudt met aquariums. Het afgemeten en stabiele milieu in het water speelt een essentiële rol in het welzijn van vissen, planten en micro-organismen. Met de PH Meter 600 meet je eenvoudig en nauwkeurig de pH-waarde in het water van je aquarium. De tester beschikt over een bereik van 0,0 tot 14,0 pH, waardoor het geschikt is voor een breed scala aan toepassingen. Bovendien is de kalibratieprocedure snel en gemakkelijk uit te voeren met de meegeleverde schroevendraaier. Dankzij de compacte afmetingen en lichtgewicht constructie is de PH Meter 600 ook nog eens gemakkelijk mee te nemen naar verschillende locaties.

Betrouwbare pH-metingen

Met de PH Meter 600 van Milwaukee ben je verzekerd van nauwkeurige pH-metingen. De tester is onmisbaar voor iedereen die zich bezighoudt met aquaria. Door de stabiele en juiste pH-waarde te meten, creëer je een omgeving waarbij vissen, planten, en micro-organismen kunnen floreren. Door de brede meetbereik van 0,0 tot 14,0 pH is de PH Meter 600 bovendien geschikt een breed spectrum aan toepassingen in zowel kleine als grote aquaria.

Snelle en gemakkelijke kalibratie

Kalibratie van de PH Meter 600 is snel en gemakkelijk uit te voeren. Met de meegeleverde schroevendraaier kunt u de calibratie procedure in slechts enkele minuten uitvoeren. Dit elimineert de routes voor onnauwkeurige pH-metingen en het probleem van afwijkingen bij handmatig gebruik op lange termijn wordt hierdoor opgeheven. Als uw ph meter niet correct is gekalibreerd dan kunnen eventuele acties naar het corrigeren van de vervuiling intuïtief zijn, maar eindigt u nog steeds met een ontoereikend beeld van wat zich werkelijk voordoet.

Lichtgewicht en draagbaar

De PH Meter 600 is lichtgewicht en makkelijk draagbaar, waardoor u deze eenvoudig kunt meenemen naar verschillende locaties. Of u nu hobby-matig of professioneel werkzaam bent, de tester neemt u overal mee naartoe. Hierdoor kan de pH van een nieuw aquarium of zwemdok ook onmiddellijk worden gecontroleerd voordat het wordt gebruikt. De PH Meter 600 is slechts 16,5 cm lang en dus ideaal voor mensen die hun metingen op locatie afleggen. Bekijk hier alle PH en EC meters.

Productspecificaties

Garantie
3 jaar

Reviews

0 / 5Based on 0 reviews
Schrijf je eigen review

Recent bekeken producten

Milwaukee PH meter
MilwaukeeMilwaukee PH meter
0 reviews

pH meter bedoeld voor het meten van vloeistoffen. Door zijn nauwkeurigheid, en 2 decimalen achter de coma, is de pH Hydro meter een goede hulp bij hat afstellen van voeding oplossingen, aquariums, of ieder andere situatie waar de pH belangrijk is.

pH meter bedoeld voor het meten van vloeistoffen. Door zijn nauwkeurigheid, en 2 decimalen achter de coma, is de pH Hydro meter een goede hulp bij hat afstellen van voeding oplossingen, aquariums, of ieder andere situatie waar de pH belangrijk is.

€25,00 Incl. btw
Toevoegen