WebwinkelkeurAlle categorieën
0
0

Plagron Hydro Roots 1 liter

Vrijdag in huis

Plagron Plagron Hydro Roots 1 liter
Productomschrijving
Plagron Hydro Roots 100ml is een wortelversterkend additief dat fosfor en boor bevat. Deze verschillende componenten hebben beiden hun eigen specifieke functie. De combinatie ervan zorgt voor een verhoogde opname van voedingsstoffen. De zorgvuldig geselecteerde minerale elementen hebben een direct en positief effect op het wortelstelsel van je planten. Hydro Roots bevordert de initiatie en groei van de wortels. Het zorgt voor meer vertakki..

Plagron Hydro Roots 100ml is een wortelversterkend additief dat fosfor en boor bevat. Deze verschillende componenten hebben beiden hun eigen specifieke functie. De combinatie ervan zorgt voor een verhoogde opname van voedingsstoffen. De zorgvuldig geselecteerde minerale elementen hebben een direct en positief effect op het wortelstelsel van je planten. Hydro Roots bevordert de initiatie en groei van de wortels. Het zorgt voor meer vertakkingen in het wortelstelsel (secundaire wortels) en verdikt de wortelharen. Hierdoor verbetert Hydro Roots de wortelarchitectuur. Een goed ontwikkeld wortelstelsel verbetert de groei van je planten doordat de opname van voedingsstoffen en water verhoogd wordt.

Dosering en gebruik 

Schudden voor gebruik. 1 ml Hydro Roots toevoegen per liter water (1:1000). Gebruik deze voedingsoplossing bij elke watergeefbeurt tot en met de derde week van de bloeifase voor planten met een korte cyclus.

Eigenschappen 

NPK: 0-20-0  
Boor: 0.23%  
Fosfor: 20.47%

Reviews

0 / 5Based on 0 reviews
Schrijf je eigen review

Recent bekeken producten

Plagron Hydro Roots 1 liter
PlagronPlagron Hydro Roots 1 liter
0 reviews

Hydro Roots is een wortelversterkend additief dat fosfor en boor bevat. Deze verschillende componenten hebben beiden hun eigen specifieke functie.

Hydro Roots is een wortelversterkend additief dat fosfor en boor bevat. Deze verschillende componenten hebben beiden hun eigen specifieke functie.

€19,95 Incl. btw
Toevoegen