WebwinkelkeurAlle categorieën
0
0

Ralight Vloer Ventilator 45cm 90w

Productomschrijving
Met de Ralight Ventilator Floor Fan 50cm haal je een ventilator van professionele kwaliteit in huis. Deze vloerventilator is perfect voor ruimtes waar op verschillende plekken gewerkt wordt, dankzij de stevige beugel waarmee je de ventilator gemakkelijk op iedere gewenste plek neerzet. Zowel thuis als op het werk zorgt deze ventilator voor verkoeling op warme dagen en bevordert het de luchtcirculatie. Bovendien heeft deze vloerventilator een modern en strak design, waardoor deze in vr..

Met de Ralight Ventilator Floor Fan 50cm haal je een ventilator van professionele kwaliteit in huis. Deze vloerventilator is perfect voor ruimtes waar op verschillende plekken gewerkt wordt, dankzij de stevige beugel waarmee je de ventilator gemakkelijk op iedere gewenste plek neerzet. Zowel thuis als op het werk zorgt deze ventilator voor verkoeling op warme dagen en bevordert het de luchtcirculatie.

Bovendien heeft deze vloerventilator een modern en strak design, waardoor deze in vrijwel elk interieur past. Je kunt hem handmatig instellen in verticale richting en dankzij de zwenkfunctie is de ventilator te richten op ieder gewenst punt in de ruimte. Daarnaast beschikt hij over drie snelheidsstanden, zodat je de kracht van de ventilator goed kunt afstemmen op je persoonlijke voorkeur. De Ralight Ventilator Floor Fan 50cm is dus een veelzijdige en hoogwaardige ventilator die garant staat voor optimaal comfort.

Gemakkelijk te verplaatsen

Een groot voordeel van de Ralight Ventilator Floor Fan is dat deze gemakkelijk te verplaatsen is dankzij zijn stevige beugel en stabiele statief. Dit maakt hem ideaal voor ruimtes waarin op verschillende plekken gewerkt wordt. Of het nu gaat om een werkplaats, magazijn of openbare ruimte, deze ventilator kan zonder problemen op de gewenste plek worden geplaatst.

Instelbaar & bereik

Deze ventilator is zwenkbaar en handmatig verticaal verstelbaar, waardoor je hem naar wens kunt instellen. Zo kun je de richting en hoogte aanpassen aan de situatie. Daarnaast beschikt de ventilator over drie standen voor snelheidsregeling, waardoor je kunt kiezen uit verschillende luchtstromen. Zet hem op een lage stand voor een subtiele koeling of juist op een hoge stand voor extra verkoeling tijdens warme dagen. Met een luchtbezorging van 190m² is de Ralight Ventilator Floor Fan ideaal voor achtergrondventilatie in grote ruimtes. Deze professionele kwaliteit ventilator heeft een frequentie van 50Hz, een spanning van 230V en een vermogen van 110W, wat ervoor zorgt dat hij de hele dag inzetbaar is. Bovendien heeft deze ventilator een modern design dat bijdraagt ​​aan een professioneel uitziende omgeving.

Productspecificaties

Garantie
3 jaar

Reviews

0 / 5Based on 0 reviews
Schrijf je eigen review

Recent bekeken producten

Ralight Vloer Ventilator 45cm
RalightRalight Vloer Ventilator 45cm
0 reviews

Deze vloer ventilator van het merk Ralight is een krachtige en compacte ventilator met een verbruik van 90W. De fan zorgt voor een goede lucht circulatie in uw kweekruimte. Door het stevige frame waarop de fan rust kunt u deze ventilator vrijwel overal pl

Deze vloer ventilator van het merk Ralight is een krachtige en compacte ventilator met een verbruik van 90W. De fan zorgt voor een goede lucht circulatie in uw kweekruimte. Door het stevige frame waarop de fan rust kunt u deze ventilator vrijwel overal pl

€99,95 Incl. btw
Toevoegen