WebwinkelkeurAlle categorieën
 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0
 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0

  BioBizz CalMag 1 Liter

  Deliverytime

  BioBizz CalMag 1 Liter
  Productomschrijving
  Als u op zoek bent naar een product dat uw planten in alle stadia van hun groei kan ondersteunen en gezond houdt, dan is BioBizz CalMag 1 liter de oplossing die u zoekt. Dit product bevat een hoge concentratie nuttige mineralen die belangrijke voedingsstoffen zijn voor planten. Wanneer u dit gebruikt, zorgt u ervoor dat uw planten gezonder zijn, sneller groeien en beter bestand zijn tegen ziekten en plagen.Hoogwaardig, geconcentreerd en milieuvriendelijkEen ander voordeel van ..

  Als u op zoek bent naar een product dat uw planten in alle stadia van hun groei kan ondersteunen en gezond houdt, dan is BioBizz CalMag 1 liter de oplossing die u zoekt. Dit product bevat een hoge concentratie nuttige mineralen die belangrijke voedingsstoffen zijn voor planten. Wanneer u dit gebruikt, zorgt u ervoor dat uw planten gezonder zijn, sneller groeien en beter bestand zijn tegen ziekten en plagen.

  Hoogwaardig, geconcentreerd en milieuvriendelijk

  Een ander voordeel van BioBizz CalMag 1 liter is dat het een hoogwaardig en geconcentreerd product is. Dat betekent dat u minder van het product nodig hebt dan van andere soortgelijke voedingsmiddelen voor planten om dezelfde resultaten te behalen. En dat maakt dit product economisch en kostenefficiënt. Daarnaast is BioBizz CalMag 1 liter volledig milieuvriendelijk, waardoor u op een verantwoorde manier kunt werken zonder de planeet te schaden. Kies dus voor BioBizz CalMag 1 liter als u het beste plantenvoedingsproduct wilt gebruiken!

  Hoog Gecentreerde Formule Zorgt Voor Maximale Opbrengst

  BioBizz CalMag biedt een hoog geconcentreerde mix van calcium en magnesium, waardoor uw planten alles krijgen wat ze nodig hebben voor optimale gezondheid en opbrengst. Calcium en magnesium zijn twee nutriënten die cruciaal zijn in het fotosyntheseproces van de plant en een gebrek kan leiden tot minder vruchtvorming en minder zaadproductie. Dankzij BioBizz CalMag hoeft u zich geen zorgen te maken over tekortkomingen en genereert u een maximale opbrengst uit uw planten.

  Eén Product Voor Alle Stadia Van Plantengroei

  Sommige plantenvoeding werkt alleen in de vegetatieve fase of bloeifase, maar BioBizz CalMag is geschikt voor alle stadia van plantengroei. Dit maakt de voeding extreem handig en problem-free - onthoud maar één product om een hermenuering in uw tuin aan te passen! Daarnaast is BioBizz CalMag gemakkelijk te gebruiken en het lichte gewicht neemt weinig opslagruimte in beslag.

  Duurzame Milieuvriendelijke Formule

  Als ecologisch bewuste keuze, is BioBizz CalMag ontworpen met het milieu in gedachten. Het bestaat uit volledig biologisch afbreekbare mineralen die zich niet ophopen in de bodem, waardoor u kunt garanderen dat u op een verantwoorde manier tuiniert. Het ontbreken van zware strippers maak dat de BioBizz CalMag voeding ook veilig in culinaire toeleiding producten voor levende systemen gebruikt kunnen worden.

  Productspecificaties

  EAN
  6221237262748
  Gewicht
  1000
  Garantie
  3 jaar

  Reviews

  0 / 5Based on 0 reviews

  Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

  Schrijf je eigen review

  Recent bekeken producten

  Deliverytime

  BioBizz CalMag 1ltr
  BiobizzBioBizz CalMag 1ltr
  reviews

  Als u op zoek bent naar een product dat uw planten in alle stadia van hun groei kan ondersteunen en gezond houdt, dan is BioBizz CalMag 1 liter de oplossing die u zoekt. Dit product bevat een hoge concentratie nuttige mineralen die belangrijke vo

  Als u op zoek bent naar een product dat uw planten in alle stadia van hun groei kan ondersteunen en gezond houdt, dan is BioBizz CalMag 1 liter de oplossing die u zoekt. Dit product bevat een hoge concentratie nuttige mineralen die belangrijke vo..

  €11,95 Incl. btw
  Toevoegen
  Vergelijk 0

  Voeg nog een product toe (max. 5)

  Start vergelijking