WebwinkelkeurAlle categorieën
0
0

Ralight Wand Ventilator 50cm 90W

Productomschrijving
Heeft u een kleine kantoorruimte, woonkamer of keuken waar de luchtstroom niet optimaal is omdat er te veel obstakels in uw zone staan? De Ralight Wand Ventilator kan hier een oplossing bieden door aan de muur podiumcapaciteit in te nemen in plaats van op de grond. Door de hoogwaardige kwaliteit van deze Ralight ventilator geniet u van een volledige gecontroleerde luchttoevoer doordat de luchtcirculatie niet gestopt wordt door objecten mocht u dit normaliter gebruiken. De Ralight Wand..

Heeft u een kleine kantoorruimte, woonkamer of keuken waar de luchtstroom niet optimaal is omdat er te veel obstakels in uw zone staan? De Ralight Wand Ventilator kan hier een oplossing bieden door aan de muur podiumcapaciteit in te nemen in plaats van op de grond. Door de hoogwaardige kwaliteit van deze Ralight ventilator geniet u van een volledige gecontroleerde luchttoevoer doordat de luchtcirculatie niet gestopt wordt door objecten mocht u dit normaliter gebruiken.

De Ralight Wand Ventilator heeft niet alleen een modern design dat naadloos past bij elke omgeving, maar is ook gemakkelijk te installeren dankzij het slimme ophangsysteem aan de muur of plafond. Bepaal zelf de snelheid van de luchttoevoer met de drietraps snelheidsregelaar en verstel de stand in de gewenste hoek met verticale toegang. Ralight Wand Ventilator wordt aangedreven in 3 prestatieniveaus, waarbij het vermogen varieert tussen 70W en 110W en uiteindelijk een luchtverplaatsing van maximaal 120m³ per minuut levert.

Snelheid regelbaar in 3 standen

De Ralight Wand Ventilator heeft drie snelheidsinstellingen, zodat u precies de juiste luchtstroom kunt kiezen die bij uw situatie past. Hierdoor kunt u optimaal genieten van de koelte, terwijl u zich opent stelt voor minder overlast van de zomerse hitte. Zo kunt u zelfs op de meest warme of vieze dagen altijd comfortabel werken, tijd besteden met vrienden of nog een film kijken voor het slapengaan, essentiële functies die de voordelen van de Ralight Wand Ventilator nog verder verbeteren. De Ralight Wand Ventilator heeft een indrukwekkende luchtverplaatsing van maximaal 120 m3 per minuut, waardoor deze de perfecte oplossing biedt voor het creëren van een aangename en gezonde omgeving in uw ruimte. Dankzij het vermogen van 110W in stand 3, kan deze ventilator gemakkelijk alle hoeken van een kamer bereiken met een krachtige en verkoelende bries, wat vooral tijdens warme dagen essentieel is om te kunnen blijven functioneren.

  • Stand 1: 65 m3 p.m.
  • Stand 2: 90 m3 p.m.
  • Stand 3: 120 m3 p.m.

Flexibele plaatsingsopties

Door de wandbevestiging kunt u met Ralight Wand Ventilator ruimte besparen en voorkomen dat de luchtstroom wordt belemmerd door objecten die op de grond staan. Het moderne ontwerp past mooi in elke kamer en kan gemakkelijk worden gehangen aan de muur of het plafond. Daarnaast is het handvat verstelbaar, geeft u voldoende flexibiliteit om hem aan ieders behoeften aan te passen en maakt comfortabel gebruik mogelijk tijdens elke activiteit.

Productspecificaties

Garantie
3 jaar

Reviews

5 / 5Based on 1 reviews
  • 5 / 5
    Gepost door: Koen D op 31 Maart 2023
    Maakt weinig geluid
Schrijf je eigen review

Recent bekeken producten

Ralight Wand Ventilator 50cm 90W
RalightRalight Wand Ventilator 50cm 90W
0 reviews

Deze wand ventilator van het merk Ralight is een compacte en betrouwbare ventilator die de luchtcirculatie van uw kweekruimte enorm bevordert. Met de handige wand connector kunt u de ventilator gemakkelijk aan een muur of wand hangen om zo ruimte te bespa

Deze wand ventilator van het merk Ralight is een compacte en betrouwbare ventilator die de luchtcirculatie van uw kweekruimte enorm bevordert. Met de handige wand connector kunt u de ventilator gemakkelijk aan een muur of wand hangen om zo ruimte te bespa

€119,95€109,95 Incl. btw
Toevoegen