WebwinkelkeurAlle categorieën
 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0
 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0

  Bluelab PeriPod L3

  Deliverytime

  Bluelab Bluelab PeriPod L3
  Productomschrijving
  De tijd van handmatig kweken is voorbij, alles kan tegenwoordig geautomatiseerd worden. Zo ook het doseren van de juiste hoeveelheid plantenvoeding in uw voedingsoplossing. De Peripod L3 in combinatie met de Bluelab Pro controller verzorgt de volledige dosering en toediening van voeding aan uw gewas. Door in te spelen op de signalen die de Peripod ontvangt van de Pro Controller kan deze de juiste hoeveelheid PH-regelaars en voedingsstoffen toedienen aan uw voedingsreservoir op het meest ideale m..
  De tijd van handmatig kweken is voorbij, alles kan tegenwoordig geautomatiseerd worden. Zo ook het doseren van de juiste hoeveelheid plantenvoeding in uw voedingsoplossing. De Peripod L3 in combinatie met de Bluelab Pro controller verzorgt de volledige dosering en toediening van voeding aan uw gewas. Door in te spelen op de signalen die de Peripod ontvangt van de Pro Controller kan deze de juiste hoeveelheid PH-regelaars en voedingsstoffen toedienen aan uw voedingsreservoir op het meest ideale moment. Dit wordt gedaan met de peristaltische pomp. Zo bespaart u enorm veel tijd wat u kunt gebruiken aan andere dingen. De PeriPod L3 pompt tot 1200ml per minuut.

  Betrouwbaar en efficiënt kweken

  Met de Bluelab producten kunt u uw gehele kweekproject automatiseren. Dankzij de hoogwaardige systemen van Bluelab kunt u erop vertrouwen dat dit altijd goed gaat. Ook kunnen er hierdoor geen menselijke fouten meer ontstaan. Uw gewas krijgt met dit systeem altijd de perfecte hoeveelheid voeding met de meest ideale pH waarde binnen. Daarnaast kunt u de PeriPod in combinatie met de Bluelab Pro Controller Connect gebruiken om alle data en gebeurtenissen op afstand te bekijken. Hierin ziet u het volledige overzicht wat uw gewas binnenkrijgt. Ook kunt u op afstand de waardes aanpassen en inzien.

  Bluelab Pro Controller Connect & Bluelab Connect 2 Stick apart verkrijgbaar.

  Inhoud product:

  1 x Bluelab Peripod L3 & handleiding
  1 x kabel voor doseren
  1 x pH slang van 4 meter
  2 x voedingsslang van 4 meter
  1 x inlaatbuisdop
  Bevestigingsschroeven
  24V DC 2 ampère voeding met stekker

  Specificaties:

  Pompfunctie voor: pH, EC A & EC B
  1200 ml per minuut pompvermogen
  5 - 50°C Voedingstemperatuur
  5 - 40°C Omgevingstemperatuur
  10% Stroomsnelheid accuraatheid
  1 pomp voor de pH regelaars en 2 pompen voor de voedingsstoffen
  Vervangbare pompen
  Geschikt in combinatie met de Bluelab Pro controller (Connect)
  2 jaar garantie op de Peripod M4
  6 maanden garantie op de pompen en slangen

  Productspecificaties

  EAN
  6221237263080
  Garantie
  3 jaar

  Reviews

  0 / 5Based on 0 reviews

  Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

  Schrijf je eigen review

  Recent bekeken producten

  Deliverytime

  Bluelab PeriPod L3
  BluelabBluelab PeriPod L3
  reviews

  De tijd van handmatig kweken is voorbij, alles kan tegenwoordig geautomatiseerd worden. Zo ook het doseren van de juiste hoeveelheid plantenvoeding in uw voedingsoplossing. De Peripod L3 in combinatie met de Bluelab Pro controller verzorgt de volledige do

  De tijd van handmatig kweken is voorbij, alles kan tegenwoordig geautomatiseerd worden. Zo ook het doseren van de juiste hoeveelheid plantenvoeding in uw voedingsoplossing. De Peripod L3 in combinatie met de Bluelab Pro controller verzorgt de volledige do..

  €2.315,00 Incl. btw
  Toevoegen
  Vergelijk 0

  Voeg nog een product toe (max. 5)

  Start vergelijking