WebwinkelkeurAlle categorieën
0
0

Secret Jardin DP120 R4.00

Morgen in huis

Secret Jardin Secret Jardin DP120 R4.00
Productomschrijving
Een van onze top producten is de Secret Jardin Dark Propagator DP 120, met afmetingen van 120cm x 60cm x 190cm en een gewicht van 19.8kg. Deze zwarte propagator biedt optimale groeiomstandigheden voor je planten, met ondersteuningsmogelijkheden tot wel 10kg per bar en aanbevolen verlichting voor intensieve groei. De tent is gemaakt van hoogwaardig canvas en biedt met een zeltvolumen van 1.4m³ genoeg ruimte voor een succesvolle kweek. Accessoires zoals clips voor kabels en een repair kit zijn..

Een van onze top producten is de Secret Jardin Dark Propagator DP 120, met afmetingen van 120cm x 60cm x 190cm en een gewicht van 19.8kg. Deze zwarte propagator biedt optimale groeiomstandigheden voor je planten, met ondersteuningsmogelijkheden tot wel 10kg per bar en aanbevolen verlichting voor intensieve groei. De tent is gemaakt van hoogwaardig canvas en biedt met een zeltvolumen van 1.4m³ genoeg ruimte voor een succesvolle kweek. Accessoires zoals clips voor kabels en een repair kit zijn inbegrepen. Voor levering hoef je slechts 1-3 werkdagen te wachten. Met de promotiecode "growshop5" profiteer je direct van een welkomstkorting van 5%. Retourneren kan binnen 14 dagen. Bestel vandaag nog en ontdek de verbazingwekkende mogelijkheden van de Dark Propagator DP 120.

Optimaliseer plantengroei met de Secret Jardin Dark Propagator DP 120

Deze zwarte propagator biedt een perfecte omgeving voor zaadontkieming en zaailingen. De tent is ontworpen om ongewenste natuurlijke licht binnen te houden en experimetneel kweeken mogelijk te maken in in een lichtdichte, gecontroleerde omgeving. Het canvas is gemaakt van hoogwaardige materialen voor optimale vermindering van lichtlekken, terwijl de dubbele rits eenvoudig open en dicht kan worden geritst.

Robuust tent-frame van hoge kwaliteit voor optimale ondersteuning

De volledig ondersteunde hybride-staven die de Secret Jungle-tent gebruikt, zijn speciaal samengesteld met twee materialen die tegen zware belasting veilig zijn voor je planten. Het heeft ook bevestigingsmechanismen voor het ophangen van filters en lampen voor jou gemak. Het frame bevat openingen die de warmteonvoer uit de tent garanderen, voor het ophangen van bedrading. Het interne frame hoogte is verstelbaar, waarmee deze bloeit op volle maat van je gewassen mogelijk wordt gemaakt.

Inclusief essentiële accessoires om kwaliteit tijdens het experimenteren te waarborgen

De Dark Propagator DP 120 tent wordt geleverd met kabelclips met snap-fitmechanisme in elke positie voor de ledlamp montages en andere essentiële kabels, zodat de plant groeiles minimaal gehinderd wordt door andere objecten. Een gratis repairkit is ook inbegrepen voor een extra sereniteit. Het assemblageproces van de Secret Jungle DP120 is heel eenvoudig en neemt weldra zijn gebruikers in bescherming met accessoires en kun je haast zonder hulp zoals daaropvolgende websites en downloads van de instructions van de Secret Jungle er al snel vandoor.

  • Merk: Secret Jardin
  • Kleur: Zwart
  • Afmetingen: 120cm x 60cm x 190cm
  • Gewicht: 19.8kg

Productspecificaties

Categorie
Kweektenten

Reviews

0 / 5Based on 0 reviews
Schrijf je eigen review

Recent bekeken producten

Secret Jardin Dark Propagator 120 x 60 x 192 cm
Secret JardinSecret Jardin Dark Propagator 120 x 60 x 192 cm
0 reviews

Een van onze top producten is de Secret Jardin Dark Propagator DP 120, met afmetingen van 120cm x 60cm x 190cm en een gewicht van 19.8kg. Deze zwarte propagator biedt optimale groeiomstandigheden voor je planten, met ondersteuningsmogelijkheden tot

Een van onze top producten is de Secret Jardin Dark Propagator DP 120, met afmetingen van 120cm x 60cm x 190cm en een gewicht van 19.8kg. Deze zwarte propagator biedt optimale groeiomstandigheden voor je planten, met ondersteuningsmogelijkheden tot

€380,00€323,00 Incl. btw
Toevoegen