WebwinkelkeurAlle categorieën
0
0

Mars Hydro SP 150

2-3 werkdagen

Productomschrijving
De nieuwste ontwikkeling van Mars Hydro is de SP-serie full-spectrum led kweeklampen. Deze serie lampen is de vervanger voor de welbekende groene Mars Hydro Reflector-serie en heeft als voornaamste verandering een completer lichtspectrum. Ook het bedrijf Mars Hydro blijft streven naar het hebben dan de meest efficiënte producten, door doorbraken komt Mars steeds dichterbij de meest ideale led kweeklamp voor mensen met een beperkt budget. De SP-150is betaalbaar, verbruikt slechts139watt..

De nieuwste ontwikkeling van Mars Hydro is de SP-serie full-spectrum led kweeklampen. Deze serie lampen is de vervanger voor de welbekende groene Mars Hydro Reflector-serie en heeft als voornaamste verandering een completer lichtspectrum. Ook het bedrijf Mars Hydro blijft streven naar het hebben dan de meest efficiënte producten, door doorbraken komt Mars steeds dichterbij de meest ideale led kweeklamp voor mensen met een beperkt budget. De SP-150is betaalbaar, verbruikt slechts139watt op maximaal vermogen, geeft bijna geen warmte af, wordt passief gekoeld en biedt zeer krachtig licht van tot wel (2,7 umol/J).

Full-spectrummet de Mars Hydro SP 150

Het ontwerp van de nieuwste Mars Hydro SP 150 is relatief simpel in vergelijking met voorgaande modellen. Voorheen lag de focus zowel op uitstraling als op kwaliteit, echter is Mars Hydro van mening dat de kwaliteit van een lamp belangrijker is dan hoe de lamp eruit ziet. Daarom is er geïnvesteerd in het optimaliseren van de kwaliteit waarmee we bedoelen; lichtspectrum, lichtintensiteit, levensduur en de efficiëntie van het stroomverbruik. Uiteindelijk is het belangrijkste doel van een led kweeklamp om goed te kunnen presteren. Met de SP-150 zit dat zeker goed!

Compleet lichtspectrum

De Mars Hydro SP-150 is uitgerust met wit licht (full-spectrum), omdat hiervan is aangetoond dat full-spectrum beter werkt dan aparte rode en blauwe ledjes. Omdat planten naast deze lichtkleuren nog meerdere behoeftes hebben is de full-spectrum kweeklamp de wereld ingeroepen. De Mars Hydro SP 150 is uitgerust met zowel 3200-4200K als 5200-6000K lichtkleuren, daarnaast zijn er een aantal aparte rode leds in de lamp verwerkt om net wat extra bloei te kunnen stimuleren (660-665NM).

Productspecificaties

Garantie
3 jaar

Reviews

0 / 5Based on 0 reviews
Schrijf je eigen review

Recent bekeken producten

Mars Hydro SP 150
Mars HydroMars Hydro SP 150
0 reviews

Verbruik: 139 watt | Footprint: 90x45cm | PPE: 2.7 μmol/j | Full-spectrum

Verbruik: 139 watt | Footprint: 90x45cm | PPE: 2.7 μmol/j | Full-spectrum

€179,00€159,95 Incl. btw
Toevoegen