WebwinkelkeurAlle categorieën
0
0

Secret Jardin Oscillating Monkey Fan 20w

Productomschrijving
Houd de temperatuur en luchtvochtigheid in jouw kweekruimte onder controle met de handige Secret Jardin Occulating Monkey Fan. Deze clip-on ventilator heeft twee snelheden en kan aan buizen van Ø16 tot Ø33mm worden gehangen met het verstelbare ophangsysteem. Hij is geschikt voor ruimtes tot 3m² en heeft een windsnelheid van 2,0 m/s op een afstand van 70cm. Met een maximale toerental van 2300 zorgt hij voor voldoende circulatie van de lucht en houdt zo ook insecten op afstand. Dankzij zijn ..

Houd de temperatuur en luchtvochtigheid in jouw kweekruimte onder controle met de handige Secret Jardin Occulating Monkey Fan. Deze clip-on ventilator heeft twee snelheden en kan aan buizen van Ø16 tot Ø33mm worden gehangen met het verstelbare ophangsysteem. Hij is geschikt voor ruimtes tot 3m² en heeft een windsnelheid van 2,0 m/s op een afstand van 70cm. Met een maximale toerental van 2300 zorgt hij voor voldoende circulatie van de lucht en houdt zo ook insecten op afstand. Dankzij zijn compacte formaat neemt hij bovendien nauwelijks ruimte in beslag.

De Secret Jardin Occulating Monkey Fan weegt 1kg en heeft een afmeting van 21cm x 20cm x 21cm. Naast het handzame formaat en zijn gebruiksvriendelijkheid heeft deze ventilator ook een laag stroomverbruik van 20 Watt. Dit maakt hem niet alleen goed voor jouw planten, maar ook goed voor het elektriciteitsverbruik in huis of de kweekruimte. Op deze ventilator van Secret Jardin ontvang je 1 jaar garantie en met een levensduur van 10.000 uur ben jij verzekerd van jarenlang kweekplezier. Bestel de Secret Jardin Occulating Monkey Fan vandaag nog en profiteer van onze snelle levering en 14 dagen bedenktijd!

Specificaties:

  • Dimensies 21cm x 20cm x 21cm
  • Diameter Ventilator: 21cm
  • Snelheid Aantal: 2
  • Maximaal toerental: 2300
  • Vermogen: 20 W
  • Kabel lengte: 240cm
  • Life time Tijden: 10 000

Handig ophangsysteem

Met het handige verstelbare ophangsysteem van de Secret Jardin Occulating Monkey Fan - 20W ben je verzekerd van een goede en efficiënte werking van de ventilator. Het ophangsysteem past geschikt voor buizen met afmetingen tussen de Ø16 en Ø33mm, en buisdiktes tussen de Ø16 en Ø30mm, waardoor deze ventilator perfect past in een Secret Jardin tent met een ruimte tot 3m². Door gebruik te maken van het verstelbare ophangsysteem kun je de hoogte en afstand van de ventilator optimaal instellen, afhankelijk van de grootte van jouw kweekoppervlak.

Gunstige specificaties

De Secret Jardin Occulating Monkey Fan - 20W heeft verschillende gunstige specificaties die bijdragen aan een optimale werking van deze clip-on fan. Met een maximaal toerental van 2300, en een windsnelheid afstand van 70cm is de fan geschikt voor een ruimte tot 3 m². Daarnaast heeft de ventilator 2 verschillende snelheden, waardoor je deze geheel naar wens kunt afstellen. Bovendien is hij zeer licht van gewicht met slechts 1.0kg en heeft een diameter van 21 cm. Het vermogen bedraagt 20 W en de kabel lengte is 240cm, waarbij gebruik wordt gemaakt van een C-type (UE) stekker. Ook zijn er verschillende accessoires opgenomen, zoals de levensduur van 10 000 keer en 1 jaar garantie, zodat je zeker weet dat je een betrouwbare aankoop hebt gedaan. Kortom, de Secret Jardin Occulating Monkey Fan - 20W biedt alle specificaties om voor een uitstekende werking te zorgen.

Productspecificaties

Categorie
Ventilatoren
Garantie
3 jaar

Reviews

0 / 5Based on 0 reviews
Schrijf je eigen review

Recent bekeken producten

Secret Jardin Monkey Fan Oscillating 20w
Secret JardinSecret Jardin Monkey Fan Oscillating 20w
0 reviews

Nieuw! Handige zwenk clip-on fan van Secret Jardin met 2 snelheden.Met handig verstelbaar ophangsysteem geschikt voorbuizen met afmeting vanØ16 totØ33mm.Geschikt voor buisdikte: Ø16 totØ30mm (geschikt voor een Secret Jardin tent)Geschikt voor ruimte:3m² S

Nieuw! Handige zwenk clip-on fan van Secret Jardin met 2 snelheden.Met handig verstelbaar ophangsysteem geschikt voorbuizen met afmeting vanØ16 totØ33mm.Geschikt voor buisdikte: Ø16 totØ30mm (geschikt voor een Secret Jardin tent)Geschikt voor ruimte:3m² S

€27,95 Incl. btw
Toevoegen