WebwinkelkeurAlle categorieën
0
0

BioBizz Alg A Mic 10 Liter

Direct leverbaar

BioBizz Alg A Mic 10 Liter
Productomschrijving
BioBizz Alg A Mic 10 liter is een sterk geconcentreerde mix van mineralen, macro-elementen en sporenelementen die essentieel zijn voor gezonde groei van uw planten. Het unieke product combineert deze elementen in een krachtige formule waarmee u uw planten een ware boost kunt geven. Het potje van BioBizz biedt bovendien 10 liter inhoud, zodat u langdurig kunt genieten van het positieve effect op uw kweek.Eenvoudig in gebruik en geschikt voor hydrocultuurBioBizz Alg A Mic 10 lit..

BioBizz Alg A Mic 10 liter is een sterk geconcentreerde mix van mineralen, macro-elementen en sporenelementen die essentieel zijn voor gezonde groei van uw planten. Het unieke product combineert deze elementen in een krachtige formule waarmee u uw planten een ware boost kunt geven. Het potje van BioBizz biedt bovendien 10 liter inhoud, zodat u langdurig kunt genieten van het positieve effect op uw kweek.

Eenvoudig in gebruik en geschikt voor hydrocultuur

BioBizz Alg A Mic 10 liter is ontworpen om de groei van uw planten te versnellen en hun energieniveau te verhogen. Het bevat alle elementen die uw planten nodig hebben voor gezonde ontwikkeling en chlorofylproductie. Dankzij de samenstelling van mineralen en sporenelementen werkt het product bovendien uitzonderlijk goed bij het kweken in hydrocultuur.

Het gebruik van BioBizz Alg A Mic 10 liter is bovendien eenvoudig, iedereen kan de formule gemakkelijk toepassen. Door toevoeging van BioBizz Alg A Mic aan uw voedingsroutine verbetert de opbrengst van uw kweek hoogstwaarschijnlijk binnen enkele weken. Sluit het flesje af met de handige dop en bewaar op een koele en droge plaats.

Verhoogt groei en welzijn van planten

BioBizz Alg A Mic 10 Liter bevat een unieke mix van mineralen, macro-elementen en sporenelementen die essentieel zijn voor een gezonde groei en ontwikkeling van uw planten. De sporenelementen zorgen ervoor dat uw planten alle nodige voedingsstoffen binnenkrijgen voor een optimale groei en bloei. Daarnaast helpt de krachtige formule van BioBizz Alg A Mic 10 Liter ook om de algehele gezondheid en het welzijn van uw planten te verbeteren.

Verhoogt de energie van planten

BioBizz Alg A Mic bevat een mix van nutriënten die zorgen voor een verhoging van de energie van uw planten. Hierdoor kunnen uw planten sneller en gezonder groeien. De extra boost aan energie is met name handig wanneer u planten een boost wilt geven tijdens de groeifase. De energie boost zal er niet alleen voor zorgen dat uw planten beter groeien, maar ook sterkere takken en wortels ontwikkelen. Dit resulteert in een optimale oogst met gezonde en smaakvolle gewassen.

Eenvoudig in gebruik en geschikt voor hydrocultuur

BioBizz Alg A Mic 10 Liter is eenvoudig in gebruik en zeer geschikt voor kwekers die gebruik maken van hydrocultuur. U hoeft zich geen zorgen te maken over de juiste dosering omdat BioBizz Alg A Mic 10 Liter gegarandeerd de perfecte voeding voor uw planten biedt. De formule is erg gebruiksvriendelijk en u past deze gemakkelijk toe in een hydrocultuur systeem.

Productspecificaties

Gewicht
10000
Garantie
3 jaar

Reviews

0 / 5Based on 0 reviews
Schrijf je eigen review

Recent bekeken producten

BioBizz Alg A Mic 10ltr
BiobizzBioBizz Alg A Mic 10ltr
0 reviews

BioBizz Alg A Mic 10 liter is een sterk geconcentreerde mix van mineralen, macro-elementen en sporenelementen die essentieel zijn voor gezonde groei van uw planten. Het unieke product combineert deze elementen in een krachtige formule waarmee u u

BioBizz Alg A Mic 10 liter is een sterk geconcentreerde mix van mineralen, macro-elementen en sporenelementen die essentieel zijn voor gezonde groei van uw planten. Het unieke product combineert deze elementen in een krachtige formule waarmee u u

€107,95 Incl. btw
Toevoegen