WebwinkelkeurAlle categorieën
0
0

Spectrabox BB 800W

Morgen in huis

Productomschrijving
Zoals met iedere Spectrabox led kweeklamp is ook de Spectrabox BB 800W uitgerust met high-beam lenzen voor een zeer krachtige dieptestraling. Door deze lenzen wordt zowel de onderste ruimte als de bovenste ruimte gelijkmatig belicht. De Spectrabox BB 800W kan minimaal 5 centimeter boven de plant worden gehangen zonder dat dit de plant beschadigd. Doordat de lamp laag boven de plant kan worden gehangen neemt de lichtintensiteit aanzienlijk toe wat uiteindelijk ten goede komt voor het resultaat..

Zoals met iedere Spectrabox led kweeklamp is ook de Spectrabox BB 800W uitgerust met high-beam lenzen voor een zeer krachtige dieptestraling. Door deze lenzen wordt zowel de onderste ruimte als de bovenste ruimte gelijkmatig belicht. De Spectrabox BB 800W kan minimaal 5 centimeter boven de plant worden gehangen zonder dat dit de plant beschadigd. Doordat de lamp laag boven de plant kan worden gehangen neemt de lichtintensiteit aanzienlijk toe wat uiteindelijk ten goede komt voor het resultaat.  

Geluidloos kweken met Spectrabox BB

In tegenstelling tot standaard LED kweeklampen is de Spectrabox BB geheel stil. De LEDs worden passief gekoeld door het aluminium frame en hoeven daarom dus niet actief gekoeld te worden door ventilatoren. Daarnaast verbruiken ventilatoren stroom, waardoor de Spectrabox BB nog zuiniger in gebruik is. Een bijkomend voordeel is dat de Spectrabox BB door afwezigheid van ventilatoren geen onderhoud vergt! Ventilatoren trekken stof aan en dienen regelmatig te worden gecontroleerd en zonodig worden gereinigd. Daarnaast gaan draaiende delen, als ventilatoren, niet zolang mee als LEDs en zullen dus eens vervangen dienen te worden.

Waterdichte Spectrabox BB 800W

De Spectrabox BB is geheel waterdicht uitgevoerd met hoge waterproof waarden van IP66 en IP67. Met zijn innovatieve aluminium frame is de Spectrabox BB naast erg mooi ook oerdegelijk! En natuurlijk is een Spectrabox uitgevoerd in de gele huiskleur, waaraan deze al sinds jaar en dag te herkennen is.

Productspecificaties

Garantie
3 jaar

Reviews

0 / 5Based on 0 reviews
Schrijf je eigen review

Recent bekeken producten

Spectrabox BB 800W
SpectraboxSpectrabox BB 800W
0 reviews

De Spectrabox BB 800W belicht tot 120 x 120 cm en verbruikt 440 watt

De Spectrabox BB 800W belicht tot 120 x 120 cm en verbruikt 440 watt

€805,95 Incl. btw
Toevoegen