WebwinkelkeurAlle categorieën
 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0
 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0

  G-Tools 3 in 1 Kweeksysteem 0,35m2

  Deliverytime

  G-Tools G-Tools 3 in 1 Kweeksysteem 0,35m2
  Productomschrijving
  Bonanza heeft voor de beginnende en ervaren kwekers een volledig automatisch kweeksysteem ontwikkeld. Met dit kweekapparaat kunt u ieder gewas op substraten als aarde, cocos of zelfs zonder medium kweken. Dit systeem heet een 3 in 1 kweeksysteem omdat u het op 3 verschillende manieren kunt gebruiken. 3 manieren om te kweken U kunt het kweeksysteem gebruiken als druppelirrigatiesysteem door de druppelaars te gebruiken. U kunt het als een eb &..

  Bonanza heeft voor de beginnende en ervaren kwekers een volledig automatisch kweeksysteem ontwikkeld. Met dit kweekapparaat kunt u ieder gewas op substraten als aarde, cocos of zelfs zonder medium kweken. Dit systeem heet een 3 in 1 kweeksysteem omdat u het op 3 verschillende manieren kunt gebruiken.

  3 manieren om te kweken

  • U kunt het kweeksysteem gebruiken als druppelirrigatiesysteem door de druppelaars te gebruiken.
  • U kunt het als een eb & vloedsysteem gebruiken, de planten worden op de ingestelde tijden bevloeid met een laagje water wat vervolgens weer wegvloed.
  • De laatste mogelijkheid is om het als Hydro systeem te gebruiken. Dit kunt u doen door de deksels op de 5 plantgaten op de lekbak te plaatsen.

  Kweeksysteem voor in een kweekkast

  Deze 3-in-1 kweektafel kan worden gebruikt in combinatie met een Bonanza kweekkast. De tafel is zo ontwikkeld zodat het precies in de kweekkast 0,35m2 past. Hiermee kunt u de ideale kweeksituatie voor uw gewas creëren. Met deze combinatie heeft de volledige controle over het klimaat in de kast. In dit kweeksysteem is ruimte voor 4 a 5 planten voor een optimale groei.

  Productspecificaties

  EAN
  6221237262922
  Garantie
  3 jaar

  Reviews

  0 / 5Based on 0 reviews

  Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

  Schrijf je eigen review

  Recent bekeken producten

  Deliverytime

  G-Tools 3 in 1 Kweeksysteem 0,35m2
  G-ToolsG-Tools 3 in 1 Kweeksysteem 0,35m2
  reviews

  Bonanza heeft voor de beginnende en ervaren kwekers een volledig automatisch kweeksysteem ontwikkeld. Met dit kweekapparaat kunt u ieder gewas op substraten als aarde, cocos of zelfs zonder medium kweken. Dit systeem heet een 3 in 1 kweeksysteem omdat u h

  Bonanza heeft voor de beginnende en ervaren kwekers een volledig automatisch kweeksysteem ontwikkeld. Met dit kweekapparaat kunt u ieder gewas op substraten als aarde, cocos of zelfs zonder medium kweken. Dit systeem heet een 3 in 1 kweeksysteem omdat u h..

  €299,95 Incl. btw
  Toevoegen
  Vergelijk 0

  Voeg nog een product toe (max. 5)

  Start vergelijking