WebwinkelkeurAlle categorieën
0
0

Spectro Light MPH Spider 2i

Direct leverbaar

Spectro Light Spectro Light MPH Spider 2i
Productomschrijving
De Spectro Light Spider is een nieuwe ontwikkeling op het gebied van de meest efficiënte led armaturen. Met 8 krachtige led balken en een verbruik van slechts 660 watt vervangt deze lamp met gemak een 1000 Watt HPS en kan de resultaten zelfs overtreffen. De lamp is geschikt voor een ruimte van 120x120 cm en kan 15 tot 40 cm boven de plant worden gehangen. Doordat de lamp..

De Spectro Light Spider is een nieuwe ontwikkeling op het gebied van de meest efficiënte led armaturen. Met 8 krachtige led balken en een verbruik van slechts 660 watt vervangt deze lamp met gemak een 1000 Watt HPS en kan de resultaten zelfs overtreffen. De lamp is geschikt voor een ruimte van 120x120 cm en kan 15 tot 40 cm boven de plant worden gehangen. Doordat de lamp laag boven de plant kan worden gehangen gaat er nauwelijks lichtkracht verloren. Grote merken zijn hier al langer mee bezig. Door de samenwerking van Spectro Light en Megaphoton is er een zeer prijsgunstige lamp op de markt gebracht. Met een efficiëntie van maar liefst 1600+ µmol behoord de lamp tot de efficiënte van het moment.

Krachtige Osram chips

De Spectro Light Spider is voorzien van de hoogste kwaliteit onderdelen. De Spider LED kweeklamp is uitgerust met 1100 krachtige Osram leds die tussen de 2.3 en 2.6 µmols uitstralen. Door de hoge efficiëntie van de leds behoord de Spectro Light spider tot een absolute concurrent van bijvoorbeeld Fluence. Het spectrum is voorzien van alle benodigde spectrumkleuren om de plant te voorzien van het meet ideale kweeklicht zowel voor groei als bloei.

Eenvoudig uw lampen dimmen

De Spectro Light Spider kan worden aangesloten op de Smart-controller waarmee u eenvoudig de intensiteit van de lamp kunt instellen. Tevens is de dimmer uitgerust met een veiligheid schakelaar waardoor de lamp automatisch kan dimmen bij hoge temperaturen. Ook een veiligheid uitschakeling is inbegrepen bij de Spectro Light Spider. Wanneer de temperaturen té hoog zijn schakelt de lamp zich uit om te voorkomen dat de lamp extreem beschadigd.

Voordelen Spectro Light Spider

  • Verbruikt slechts 660 watt
  • Vervangt 1000 watt HPS
  • Footprint 120 x 120 centimeter
  • PPF 1535/1780 µmol per seconde
  • Efficiënte OSRAM leds
  • Eén compleet spectrum voor de volledige cyclus
  • Goede prijs-kwaliteitsverhouding
  • Drie jaar garantie en een minimale levensduur van 54.000 branduren
  • Optionele controller

Productspecificaties

Garantie
3 jaar

Reviews

0 / 5Based on 0 reviews
Schrijf je eigen review

Recent bekeken producten

Spectro Light MPH Spider 2i
Spectro LightSpectro Light MPH Spider 2i
0 reviews

De Spectro Light MPH Spider 2i belicht tot 120 x 120 cm en verbruikt 660 watt

De Spectro Light MPH Spider 2i belicht tot 120 x 120 cm en verbruikt 660 watt

€799,95 Incl. btw
Toevoegen