WebwinkelkeurAlle categorieën
0
0

G-Tools Buisventilator + Filter (680m³/uur)

Productomschrijving
G-tools ventilator 680m³/uur met instelbare temperatuur en minimum toerental.Wanneer de temperatuur de ingestelde waarde overstijgt gaat de ventilator geleidelijk op vol vermogen draaien.Daalt de temperatuur onder de ingestelde waarde dan zakt het toerental geleidelijk terug naar het ingestelde minimum toerental.Geschikt voor het ventileren van ruimtes met twee 600 watt HPS kweeklampen of tot 1500 watt aan led. Instelbare Temperatuur & Minimum toerental, geluidsarme behuizing, incl. Mont..

G-tools ventilator 680m³/uur met instelbare temperatuur en minimum toerental.Wanneer de temperatuur de ingestelde waarde overstijgt gaat de ventilator geleidelijk op vol vermogen draaien.Daalt de temperatuur onder de ingestelde waarde dan zakt het toerental geleidelijk terug naar het ingestelde minimum toerental.Geschikt voor het ventileren van ruimtes met twee 600 watt HPS kweeklampen of tot 1500 watt aan led. Instelbare Temperatuur & Minimum toerental, geluidsarme behuizing, incl. Montagebeugel, externe temperatuur censor met 4 meter kabel en bekabeld.

G-Tools buisventilator EC/TC

Deze buisventilator controller van g-tools is compatibel met diverse soorten ventilatoren. Zo kun je hem gebruiken voor radiale of axiaalventilatoren die AC- of EC-gestuurd zijn. De eenvoudige installatie van de controller zorgt ervoor dat je in een handomdraai kunt genieten van lagere geluidsniveaus en een efficiënte werking van je buisventilatoren. Daarnaast heeft de controller een verstelbaar vertragingssysteem waarmee je de ventilator nog beter kunt afstellen op jouw wensen en behoeften.

Met deze buisventilator controller van g-tools geniet je van een rustige en stille omgeving. Dit komt omdat de controller geen bromtoon produceert. Hierdoor is hij ideaal voor gebruik in slaapkamers, woonkamers of andere ruimtes waarin stilte belangrijk is. Ook voor gebruik op kantoor of in praktijkruimtes is deze controller uitermate geschikt. Niet alleen is deze buisventilator controller stil in gebruik, hij is ook nog eens energiezuinig. Het apparaat maakt namelijk enkel gebruik van de benodigde hoeveelheid aan vermogen om de ventilator van voldoende energie te voorzien. Dit bespaart niet alleen op de energierekening, maar helpt ook bij het verminderen van de uitstoot van CO2. Hierdoor kun je zorgeloos genieten van een schone, frisse lucht zonder onnodig energieverbruik.

  • Capaciteit: 680m³/uur
  • Afmetingen: 26 x 28 x 23
  • Diameter: 125mm
  • Verbruik: 60 watt

Prima Klima K1604 koolstoffilter

Koolstoffilter van het merk Prima Klima, maximumcapaciteit van 800m³/uur en gaat met constant gebruik 1 jaar mee. Als je op zoek bent naar een betrouwbare en duurzame koolstoffilter, dan is de Prima Klima K1604 Industry filter het antwoord. Deze filter is ontworpen om slechte geuren en luchtjes uit de lucht te filteren en zorgt voor een schonere en gezondere atmosfeer binnen elke ruimte. Dankzij de maximale luchtstroom van 800m³/uur kun je genieten van de beste prestaties en optimale resultaten. Bovendien is deze filter een milieuvriendelijke keuze omdat hij duurzaam is en weinig impact heeft op het milieu.

  • Maximale luchtstroom: 800m³/uur
  • Ideale luchtstroom: 680m³/uur
  • Hoogte filter: 600mm
  • Diameter flans: 125mm
  • Gewicht: 7,6kg

Combiconnect 127mm 5 meter

De Combiconnect Luchtslang van 127mm met een lengte van 5 meter is gemaakt van hoogwaardige materialen die de duurzaamheid en flexibiliteit van de slang verzekeren. De buis is bestand tegen scheuren en lekken, zelfs onder de meest extreme omstandigheden. Hierdoor kunt u rekenen op langdurige, betrouwbare prestaties en voorkomt u kostbare schade aan uw apparatuur. Luchtslangen en klemmen zijn essentiële onderdelen als het gaat om het veilig gebruiken van luchtdruk. Ze houden de slangen op hun plaats en helpen bij het afdichten, waardoor lekkages worden vermeden en producten optimaal worden beschermd.

Productspecificaties

Garantie
3 jaar

Reviews

0 / 5Based on 0 reviews
Schrijf je eigen review

Recent bekeken producten

G-Tools EC/TC Buisventilator met Filter (680m³/uur)
G-ToolsG-Tools EC/TC Buisventilator met Filter (680m³/uur)
0 reviews

De nieuwe buisventilator van G-Tools is de stilste op de markt! Uitgerust met temperatuur sensor die zorgt voor de perfecte klimaatbeheersing. Stelt automatisch het toerental van de ventilator aan als de temperatuur in de ruimte stijgt. Een te hoge tempe

De nieuwe buisventilator van G-Tools is de stilste op de markt! Uitgerust met temperatuur sensor die zorgt voor de perfecte klimaatbeheersing. Stelt automatisch het toerental van de ventilator aan als de temperatuur in de ruimte stijgt. Een te hoge tempe

€429,95€379,95 Incl. btw
Toevoegen