WebwinkelkeurAlle categorieën
0
0

Advanced Nutrients Big Bud Coco 4ltr

Direct leverbaar

Advanced Nutrients Advanced Nutrients Big Bud Coco 4ltr
Productomschrijving
Advanced Nutrients Big Bud Coco 4 liter is een innovatieve en milieuvriendelijke manier om kwaliteitsgewassen zoals bloemen, groenten, fruit en kruiden te kweken en te oogsten. Deze voedingsrijke formule is speciaal ontworpen om de grootte en kwaliteit van bloemen te vergroten, terwijl de tijd van knopzetting tot volledige rijpheid wordt verkort. Het verwerkte kokosgruis-extract levert essentiële macro- en micronutriënten in een eenvoudig te gebruiken oplossing die pH gestabiliseerd is voor..

Advanced Nutrients Big Bud Coco 4 liter is een innovatieve en milieuvriendelijke manier om kwaliteitsgewassen zoals bloemen, groenten, fruit en kruiden te kweken en te oogsten. Deze voedingsrijke formule is speciaal ontworpen om de grootte en kwaliteit van bloemen te vergroten, terwijl de tijd van knopzetting tot volledige rijpheid wordt verkort. Het verwerkte kokosgruis-extract levert essentiële macro- en micronutriënten in een eenvoudig te gebruiken oplossing die pH gestabiliseerd is voor uitzonderlijke efficiëntie. Big Bud Coco 4ltr is ideaal voor hydroponische systemen met kokosmediums en levert extra stikstof, fosfor, kalium en micro's zoals ijzer, magnesium en mangaan om uw planten gedurende hun hele levenscyclus te laten bloeien.

Waarom Big Bud Coco Kiezen?

Advanced Nutrients Big Bud Coco 4ltr is de perfecte keuze om uw gewassen te voeden en te laten groeien. Deze voedingsrijke formule bevat alles wat uw planten nodig hebben om gezond en sterk te groeien, terwijl het milieuvriendelijk is. Of u nu professionele kwekers bent of gewoon thuis kweekt, Big Bud Coco 4ltr helpt u om betere resultaten te behalen. U kunt de grootte en kwaliteit van uw bloemen vergroten, terwijl de tijd van knopzetting tot volledige rijpheid wordt verkort. Big Bud Coco 4ltr levert ook extra stikstof, fosfor, kalium en micro's zoals ijzer, magnesium en mangaan om uw planten gedurende hun hele levenscyclus te laten bloeien.

Productspecificaties

Reviews

0 / 5Based on 0 reviews
Schrijf je eigen review

Recent bekeken producten

Advanced Nutrients Big Bud Coco 4ltr
Advanced NutrientsAdvanced Nutrients Big Bud Coco 4ltr
0 reviews

• Merk: Advanced Nutrients• Inhoud: 4 liter

• Merk: Advanced Nutrients• Inhoud: 4 liter

€139,95 Incl. btw
Toevoegen