WebwinkelkeurAlle categorieën
 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0
 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0

  Plagron 100% Terra Easy Pack

  Donderdag in huis

  Plagron Plagron 100% Terra Easy Pack
  Productomschrijving
  De Easy Pack 100% Terra van Plagron voorziet 4 planten van alle benodigdheden voor een gezonde en efficiënte groei. Deze set bevat de plagron basisvoeding op mineraalbasis geschikt voor zowel de groei als de bloeifase van uw plant, ook is de Plagron bestseller Green Sensation aan deze set toegevoegd. Deze combinatie voeding en als klap op de vuurpijl de Green Sensation zorgt voor een hoge opbrengst en een heerlijke smaak van uw eindproduct.Handleiding Plagron 100% Terra Easy Pac..
  De Easy Pack 100% Terra van Plagron voorziet 4 planten van alle benodigdheden voor een gezonde en efficiënte groei. Deze set bevat de plagron basisvoeding op mineraalbasis geschikt voor zowel de groei als de bloeifase van uw plant, ook is de Plagron bestseller Green Sensation aan deze set toegevoegd. Deze combinatie voeding en als klap op de vuurpijl de Green Sensation zorgt voor een hoge opbrengst en een heerlijke smaak van uw eindproduct.

  Handleiding Plagron 100% Terra Easy Pack

  Bij de Plagron 100% Terra Easy Pack zit een handleiding en een kweekschema. Voor het beste resultaat volgt u nauwkeurig dit schema. De inbegrepen voeding is voldoende om 4 planten voor gedurende 8 weken groei en nog eens 8 weken bloei te voorzien van goede basisvoeding. In het geval uw groeifase langer duurt dan de genoemde 8 weken kunt u de dosering van de laatste week herhalen. Alle producten in deze set zijn te combineren met de additieven van de UNIVERSAL Plagron lijn.

  Eigenschappen en inhoud

  • 250ml Terra Grow NPK 3-1-3
  • 250 ml Terra Bloom NPK 2-2-4
  • 50ml Green Sensation NPK 0-9-10

  Productspecificaties

  EAN
  6221237267005
  Garantie
  3 jaar

  Reviews

  0 / 5Based on 0 reviews

  Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

  Schrijf je eigen review

  Recent bekeken producten

  Deliverytime

  Plagron 100% Terra Easy Pack
  PlagronPlagron 100% Terra Easy Pack
  reviews

  De Easy Pack 100% Terra van Plagron voorziet 4 planten van alle benodigdheden voor een gezonde en efficinte groei. Deze set bevat de plagron basisvoeding op mineraalbasis geschikt voor zowel de groei als de bloeifase van uw plant, ook is de Plagron bestse

  De Easy Pack 100% Terra van Plagron voorziet 4 planten van alle benodigdheden voor een gezonde en efficinte groei. Deze set bevat de plagron basisvoeding op mineraalbasis geschikt voor zowel de groei als de bloeifase van uw plant, ook is de Plagron bestse..

  €15,95 Incl. btw
  Toevoegen
  Vergelijk 0

  Voeg nog een product toe (max. 5)

  Start vergelijking