WebwinkelkeurAlle categorieën
0
0

Luchtslang 457mm 10 meter

Combi Connect Luchtslang 457mm 10 meter
Productomschrijving
Met de Combiconnect luchtslang van 315mm diameter en 10 meter lengte ben je verzekerd van een kwalitatieve aanvoer van lucht. Ideaal voor de automotive sector, industriële toepassingen en algemeen gebruik.Gemaakt van duurzaam en stevig materiaal, is deze luchtslang ideaal voor pneumatische apparatuur en machines. De Combiconnect merknaam garandeert betrouwbaarheid en kundigheid op het gebied van luchttransport en andere soortgelijke toepassingen. Kies vandaag nog voor kwaliteit met de..

Met de Combiconnect luchtslang van 315mm diameter en 10 meter lengte ben je verzekerd van een kwalitatieve aanvoer van lucht. Ideaal voor de automotive sector, industriële toepassingen en algemeen gebruik.

Gemaakt van duurzaam en stevig materiaal, is deze luchtslang ideaal voor pneumatische apparatuur en machines. De Combiconnect merknaam garandeert betrouwbaarheid en kundigheid op het gebied van luchttransport en andere soortgelijke toepassingen. Kies vandaag nog voor kwaliteit met de Combiconnect Luchtslang 315mm 10 meter!

Voer lucht en vuil gemakkelijk af zonder verstoppingen

De Combiconnect Luchtslang van 315mm diameter en 10 meter lengte maakt het mogelijk om lucht en vuil gemakkelijk af te voeren zonder verstoppingen. Het materiaal waaruit deze luchtslang is vervaardigd, voorkomt dat er zich vervelende verstoppingen voordoen omdat het ontworpen is om een efficiënte lucht- en stofverwijdering te bieden.
Door de toepassing van deze luchtslang kunt u rekenen op een relatief onderhoudsvrij systeem dat, indien regelmatig gereinigd, altijd klaar is om zijn werk te doen.

Hoogwaardige kwaliteit

In combinatie met de duurzame materialen die gebruikt zijn tijdens de productie, staat de Combiconnect Luchtslang garant voor een hoogwaardige kwaliteit die vele jaren meegaat. Ook is de luchtslang geschikt voor diverse toepassingen vanwege de stabiele en soepele connectiviteit. U kunt dus rekenen op een systematisch betrouwbare prestatie dankzij deze ongekende kwaliteit van de luchtslang.

Een betaalbaar kostenvoordeel

Vergeleken met andere luchtslangen in dezelfde klasse, presenteert de Combiconnect Luchtslang een betaalbaar kostenvoordeel. Niet alleen zorgt deze slimme oplossing voor lagere onderhoudskosten, maar het vermogen om veelgebruikte werkoppervlakken schoon te houden heeft ook zinvollere en beter georganiseerde werkomstandigheden tot gevolg. Minder storingen, minder uitval/uittreding en minder onderhoud komen neer op lagere kosten op de lange termijn, en een Combiconnect Luchtslang levert dat succesvol op!

Productspecificaties

Garantie
3 jaar

Reviews

0 / 5Based on 0 reviews
Schrijf je eigen review

Recent bekeken producten

Combiconnect 457mm 10 meter
Combi ConnectCombiconnect 457mm 10 meter
0 reviews

Bekijk hier Combiconnect luchtslang met een diameter van 457mm en als lengte 10 meter

Bekijk hier Combiconnect luchtslang met een diameter van 457mm en als lengte 10 meter

€95,91 Incl. btw
Toevoegen