WebwinkelkeurAlle categorieën
0
0

Advanced Nutrients Connoisseur Bloom A/B 1ltr

Donderdag in huis

Productomschrijving
Met Advanced Nutrients Connoisseur Bloom A/B 1ltr krijgen uw planten de perfecte balans van voedingsstoffen die ze nodig hebben voor een krachtige bloei. Dit geavanceerde voedingsstoffenmengsel houdt de pH-waarden in balans, beschermt planten tegen ondervoeding en toxiciteit, en verbetert de groei van wortels en stengels. Met Advanced Nutrients Connoisseur Bloom A/B 1ltr haalt u het maximale potentieel uit uw gewassen voor een spectaculaire vertoning van leven!Waarom Advanced Nutrient..

Met Advanced Nutrients Connoisseur Bloom A/B 1ltr krijgen uw planten de perfecte balans van voedingsstoffen die ze nodig hebben voor een krachtige bloei. Dit geavanceerde voedingsstoffenmengsel houdt de pH-waarden in balans, beschermt planten tegen ondervoeding en toxiciteit, en verbetert de groei van wortels en stengels. Met Advanced Nutrients Connoisseur Bloom A/B 1ltr haalt u het maximale potentieel uit uw gewassen voor een spectaculaire vertoning van leven!

Waarom Advanced Nutrients Connoisseur Bloom A/B 1ltr?

Advanced Nutrients Connoisseur Bloom A/B 1ltr bevat essentiële macro- en micro-elementen die nodig zijn voor een gezonde plantengroei. Het houdt de pH-waarden in balans, voorkomt ondervoeding en optimaliseert de opname van voedingsstoffen voor een sterke bloeiontwikkeling. Bovendien bevat het technologisch geavanceerde chelaten voor een hogere opbrengst en kwaliteit. Probeer het vandaag nog en zie hoe uw tuinieren naar een hoger niveau tilt!

Productspecificaties

Reviews

0 / 5Based on 0 reviews
Schrijf je eigen review

Recent bekeken producten

Advanced Nutrients Connoisseur Bloom A/B 1ltr
Advanced NutrientsAdvanced Nutrients Connoisseur Bloom A/B 1ltr
0 reviews

• Merk: Advanced Nutrients• Inhoud: 1 liter

• Merk: Advanced Nutrients• Inhoud: 1 liter

€38,95 Incl. btw
Toevoegen