WebwinkelkeurAlle categorieën
0
0

Advanced Nutrients Connoisseur Bloom A/B 500ml

Morgen in huis

Advanced Nutrients Advanced Nutrients Connoisseur Bloom A/B 500ml
Productomschrijving
Advanced Nutrients Connoisseur Bloom A/B 500ml is de perfecte oplossing voor tuinieren waarbij perfectie en kwaliteit voorop staan. Deze revolutionaire meststof voorziet planten van een evenwichtige verhouding van alle essentiële macro- en micro-elementen voor een gezonde groei. Het biedt optimale opname van voedingsstoffen, waardoor planten hun maximale potentieel kunnen bereiken. Het houdt de pH-waarden in evenwicht, voorkomt ondervoeding en toxiciteit, en verbetert de groei van wortels en..

Advanced Nutrients Connoisseur Bloom A/B 500ml is de perfecte oplossing voor tuinieren waarbij perfectie en kwaliteit voorop staan. Deze revolutionaire meststof voorziet planten van een evenwichtige verhouding van alle essentiële macro- en micro-elementen voor een gezonde groei. Het biedt optimale opname van voedingsstoffen, waardoor planten hun maximale potentieel kunnen bereiken. Het houdt de pH-waarden in evenwicht, voorkomt ondervoeding en toxiciteit, en verbetert de groei van wortels en stengels. Dankzij de technologisch geavanceerde chelaten kunt u rekenen op een hogere opbrengst en kwaliteit.

Waarom Connoisseur Bloom A/B 500ml?

Advanced Nutrients Connoisseur Bloom A/B 500ml is de perfecte manier om het beste uit uw tuinieren te halen. Het gebruik ervan verhoogt de stikstofniveaus in de bodem, waardoor uw fruit, groenten en bloemen opbloeien tot een spectaculaire vertoning van leven. Door de revolutionaire formule en de technologisch geavanceerde chelaten krijgen uw gewassen de kans om hun maximale potentieel te bereiken. Probeer het vandaag nog en zie het verschil!

Productspecificaties

Reviews

0 / 5Based on 0 reviews
Schrijf je eigen review

Recent bekeken producten

Advanced Nutrients Connoisseur Bloom A/B 500ml
Advanced NutrientsAdvanced Nutrients Connoisseur Bloom A/B 500ml
0 reviews

• Merk: Advanced Nutrients• Inhoud: 500ml

• Merk: Advanced Nutrients• Inhoud: 500ml

€19,95 Incl. btw
Toevoegen