WebwinkelkeurAlle categorieën
0
0

Advanced Nutrients pH Perfect Bloom 500ml

1-2 werkdagen

Advanced Nutrients Advanced Nutrients pH Perfect Bloom 500ml
Productomschrijving
Advanced Nutrients pH Perfect Bloom 500ml is het perfecte product voor tuiniers die het maximale willen halen uit hun planten. Met de speciale verhouding van elementen helpen deze vloeibare meststofoplossing om indrukwekkende bloei en overvloedige opbrengsten te verkrijgen. Door de toegevoegde chelatiemiddelen worden voedingsstoffen gemakkelijk in alle kweekomstandigheden opgenomen. Met Advanced Nutrients pH Perfect Bloom 500ml kunnen tuinders hun planten sterk en gezond laten groeien, terwij..

Advanced Nutrients pH Perfect Bloom 500ml is het perfecte product voor tuiniers die het maximale willen halen uit hun planten. Met de speciale verhouding van elementen helpen deze vloeibare meststofoplossing om indrukwekkende bloei en overvloedige opbrengsten te verkrijgen. Door de toegevoegde chelatiemiddelen worden voedingsstoffen gemakkelijk in alle kweekomstandigheden opgenomen. Met Advanced Nutrients pH Perfect Bloom 500ml kunnen tuinders hun planten sterk en gezond laten groeien, terwijl de opbrengst voortdurend wordt verhoogd. Dit is een must-have voor elke kweker!

Waarom Advanced Nutrients pH Perfect Bloom 500ml?

Advanced Nutrients pH Perfect Bloom 500ml is ontwikkeld om het perfecte pH-niveau te bereiken en te behouden voor een weelderige, gezonde groei. Met de pH Perfect®-technologie krijgen planten de best mogelijke opname van voedingsstoffen. U zult zien dat uw planten een betere kleur en een verbeterde algemene gezondheid hebben, terwijl de opname van voedingsstoffen wordt verhoogd. Onze krachtige formule bevat ook hoogwaardige chelaten voor maximale voedingsstoffenbeschikbaarheid. Kortom, Advanced Nutrients pH Perfect Bloom 500ml biedt alles wat u nodig heeft om uw planten te laten groeien en bloeien!

Productspecificaties

Reviews

0 / 5Based on 0 reviews
Schrijf je eigen review

Recent bekeken producten

Advanced Nutrients pH Perfect Bloom 500ml
Advanced NutrientsAdvanced Nutrients pH Perfect Bloom 500ml
0 reviews

• Merk: Advanced Nutrients• Inhoud: 500ml

• Merk: Advanced Nutrients• Inhoud: 500ml

€7,95 Incl. btw
Toevoegen