WebwinkelkeurAlle categorieën
0
0

Aquamaster S300 Pro substraat PH penmeter

Productomschrijving
Introduceer de Aquamaster S300 Pro substraat pH-meter, ontworpen om gemakkelijk en betrouwbaar een pH-meting uit te voeren. Deze kwaliteit pH-meter van Aquamaster laat jou nauwkeurige metingen uitvoeren en geeft je vertrouwen in de status van jouw vaste stoffen. Met de sensor-knop functie, voer jij jouw metingen in alleen enkele seconden.Makkelijk te Kalibreren en Te Gebruiken voor Snelle en Accurate MetingenDe Aquamaster S300 Pro substraat PH-meter is gemaakt voor ..

Introduceer de Aquamaster S300 Pro substraat pH-meter, ontworpen om gemakkelijk en betrouwbaar een pH-meting uit te voeren. Deze kwaliteit pH-meter van Aquamaster laat jou nauwkeurige metingen uitvoeren en geeft je vertrouwen in de status van jouw vaste stoffen. Met de sensor-knop functie, voer jij jouw metingen in alleen enkele seconden.

Makkelijk te Kalibreren en Te Gebruiken voor Snelle en Accurate Metingen

De Aquamaster S300 Pro substraat PH-meter is gemaakt voor gebruiksgemak en accuraatheid. Voor het beste resultaat geven wij de aanbeveling om de meter maandelijks opnieuw te kalibreren. Dit zorgt ervoor dat jouw resultaten correct en constant zijn, ongeacht hoe vaak je de meter uur....lees meer nlads. Echter schattig het product minder het aantal gebruikt met variaties tot 0,01.

Nauwkeurige metingen

Met de Aquamaster S300 Pro substraat PH meter ben je verzekerd van nauwkeurige metingen. Het apparaat meet met een afwijking van slechts 0,01, waardoor je in staat bent om zeer precies de PH-waarde van je vaste stoffen vast te stellen. Dit maakt het een zeer betrouwbaar meetinstrument voor gebruik in verschillende situaties en toepassingen.

Eenvoudig in gebruik

De Aquamaster S300 Pro substraat PH meter is ontworpen met het oog op gebruiksgemak. De meet-knop is gemakkelijk te bedienen, zodat je snel en accuraat metingen kunt uitvoeren. Daarnaast is het apparaat eenvoudig te kalibreren, waardoor je altijd verzekerd bent van nauwkeurige metingen.

Lange levensduur

Dankzij de hoogwaardige kwaliteit en duurzame materialen gaat de Aquamaster S300 Pro substraat PH meter lang mee. Mocht de electrode na veelvoudig gebruik minder nauwkeurig gaan meten, dan is deze gemakkelijk te vervangen. Hierdoor hoef je niet steeds een nieuw apparaat aan te schaffen en ben je verzekerd van een lange levensduur van het product.

Productspecificaties

Gewicht
500
Garantie
3 jaar

Reviews

0 / 5Based on 0 reviews
Schrijf je eigen review

Recent bekeken producten

Aquamaster S300 Pro substraat PH meter
AquamasterAquamaster S300 Pro substraat PH meter
0 reviews

Introduceer de Aquamaster S300 Pro substraat pH-meter, ontworpen om gemakkelijk en betrouwbaar een pH-meting uit te voeren. Deze kwaliteit pH-meter van Aquamaster laat jou nauwkeurige metingen uitvoeren en geeft je vertrouwen in de status van jou

Introduceer de Aquamaster S300 Pro substraat pH-meter, ontworpen om gemakkelijk en betrouwbaar een pH-meting uit te voeren. Deze kwaliteit pH-meter van Aquamaster laat jou nauwkeurige metingen uitvoeren en geeft je vertrouwen in de status van jou

€119,00 Incl. btw
Toevoegen