WebwinkelkeurAlle categorieën
0
0

Milwaukee EC meter CD611

Milwaukee Milwaukee EC meter CD611
Productomschrijving
Maak kennis met de hoogwaardige EC meter CD611 van Milwaukee, speciaal ontworpen voor wateranalyse. Met een vermogen tot 20,00 mS/cm en automatische temperatuurcompensatie tussen 5 en 50°C, biedt deze meter professionele precisie en nauwkeurigheid voor elke test die je uitvoert. Een eenvoudige en snelle kalibratieprocedure maakt het gebruik van de EC meter CD611 zeer gebruiksvriendelijk voor iedereen. Door het compacte formaat van 150x30x24 mm is deze EC meter gemakkelijk mee te nemen naar e..

Maak kennis met de hoogwaardige EC meter CD611 van Milwaukee, speciaal ontworpen voor wateranalyse. Met een vermogen tot 20,00 mS/cm en automatische temperatuurcompensatie tussen 5 en 50°C, biedt deze meter professionele precisie en nauwkeurigheid voor elke test die je uitvoert. Een eenvoudige en snelle kalibratieprocedure maakt het gebruik van de EC meter CD611 zeer gebruiksvriendelijk voor iedereen. Door het compacte formaat van 150x30x24 mm is deze EC meter gemakkelijk mee te nemen naar elke locatie. Bovendien wordt hij geleverd in een handig opbergdoosje, zodat je hem veilig kunt opbergen. Voeg vandaag nog de Milwaukee EC Meter CD611 toe aan jouw collectie!

Hoogwaardige precisie

Als het gaat om het testen van water, is nauwkeurigheid van het grootste belang. De EC Meter CD611 van Milwaukee biedt nauwkeurige resultaten tot 20,00 mS/cm en automatische temperatuurcompensatie tussen 5 en 50°C. Dit betekent dat je geen tijd hoeft te verspillen aan het microscopisch bekijken van je bronwater en de metingen kunt overlaten aan de professionele precisiemiddelen van de CD611. Met de EC meter geniet je van de hoogwaardige snelle meetprestaties, zodat je elk aspect van je wateranalyse in detail kunt bestuderen.

Duurzaam en stevig design

De weersomstandigheden kunnen soms ruw zijn op een testprogramma op afgelegen plaatsen waar het mogelijk is water te analyseren en verzamelen. En dat is waar de EC meter CD611 van Milwaukee opvalt - dankzij het robuuste ontwerp en de duurzame materiaalselectie ben je ervan verzekerd dat de EC meter elk klimaat of elke omgeving aankan. Bovendien kan deze meter dagen vol waardevol meetmateriaal opslaan dankzij de meegeleverde batterijen van AAA-formaat.

Eenvoudig te gebruiken

De EC Meter CD611 van Milwaukee blinkt uit in zijn gebruiksvriendelijke praktische vereisten. Die maken het gemakkelijk om een snelle analyse uit te voeren zonder onnodig waardvolle tijd verdoen. Bovendien maken de formfactor en de aangepaste signalering het mogelijk om het apparaat comfortabel op diverse situaties te gebruiken en het beste weer te geven wanneer een test is gelukt. De meter automatiseert de ophoging van informatie over de volumemeting, waardoor er minder foutje in berekeningen zijn en betrouwbare resultaten gegarandeerd zijn.

  • Merk: Milwaukee
  • Bereik: 0.00 tot 20.00 mS/cm
  • Temp. compensatie: Automatisch 5 tot 50°C
  • Kalibratie: handmatig / 1 punt

Productspecificaties

Garantie
3 jaar

Reviews

0 / 5Based on 0 reviews
Schrijf je eigen review

Recent bekeken producten

Milwaukee EC meter
MilwaukeeMilwaukee EC meter
0 reviews

EC meter bedoeld voor het meten van vloeistoffen.Door zijn nauwkeurigheid, en 2 decimalen achter de coma, is de ECHydro meter een goede hulp bij hat metenvan de Waterhardheid. Maar ook voor afstellen van voeding oplossingen,visvijvers,aquariums, bier brou

EC meter bedoeld voor het meten van vloeistoffen.Door zijn nauwkeurigheid, en 2 decimalen achter de coma, is de ECHydro meter een goede hulp bij hat metenvan de Waterhardheid. Maar ook voor afstellen van voeding oplossingen,visvijvers,aquariums, bier brou

€25,00 Incl. btw
Toevoegen