WebwinkelkeurAlle categorieën
0
0

Spectrabox BB 600W

Donderdag in huis

Productomschrijving
De Spectrabox BB is de nieuwste ontwikkeling van Spectrabox led kweeklampen. Zoals altijd zuinig, efficient en zeer krachtig. De Spectrabox BB 600W is uitgerust met krachtige Samsun LEDs waardoor u kunt uitgaan van maximale lichtintensiteit. De PAR waarde is hierdoor maar liefst 2,25 umol/j en behoort hierdoor tot de meest efficiente lamp binnen deze klasse led lampen. De Spectrabox BB 600W verbruikt slechts 330 watt aan stroom en vervangt hiermee een traditionele HPS kweeklamp van 600 watt. ..

De Spectrabox BB is de nieuwste ontwikkeling van Spectrabox led kweeklampen. Zoals altijd zuinig, efficient en zeer krachtig. De Spectrabox BB 600W is uitgerust met krachtige Samsun LEDs waardoor u kunt uitgaan van maximale lichtintensiteit. De PAR waarde is hierdoor maar liefst 2,25 umol/j en behoort hierdoor tot de meest efficiente lamp binnen deze klasse led lampen. De Spectrabox BB 600W verbruikt slechts 330 watt aan stroom en vervangt hiermee een traditionele HPS kweeklamp van 600 watt. De lamp is voor groei en bloei en heeft een vermogen om 100 x 100 centimeter te belichten. Afhankelijk van hoe hoog u de lamp ophangt.

Krachtige High-beam lenzen

Zoals met iedere Spectrabox led kweeklamp is ook de Spectrabox BB 600W uitgerust met high-beam lenzen voor een zeer krachtige dieptestraling. Door deze lenzen wordt zowel de onderste ruimte als de bovenste ruimte gelijkmatig belicht. De Spectrabox BB 600W kan minimaal 5 centimeter boven de plant worden gehangen zonder dat dit de plant beschadigd. Doordat de lamp laag boven de plant kan worden gehangen neemt de lichtintensiteit aanzienlijk toe wat uiteindelijk ten goede komt voor het resultaat.

Geluidloos kweken met Spectrabox BB

In tegenstelling tot standaard LED kweeklampen is de Spectrabox BB geheel stil. De LEDs worden passief gekoeld door het aluminium frame en hoeven daarom dus niet actief gekoeld te worden door ventilatoren. Daarnaast verbruiken ventilatoren stroom, waardoor de Spectrabox BB nog zuiniger in gebruik is. Een bijkomend voordeel is dat de Spectrabox BB door afwezigheid van ventilatoren geen onderhoud vergt!Ventilatoren trekken stof aan en dienen regelmatig te worden gecontroleerd en zonodig worden gereinigd. Daarnaast gaan draaiende delen, als ventilatoren, niet zolang mee als LEDs en zullen dus eens vervangen dienen te worden.

Waterdichte Spectrabox BB 600W

De Spectrabox BB is geheel waterdicht uitgevoerd met hoge waterproof waarden van IP66 en IP67. Met zijn innovatieve aluminium frame is de Spectrabox BB naast erg mooi ook oerdegelijk! En natuurlijk is een Spectrabox uitgevoerd in de gele huiskleur, waaraan deze al sinds jaar en dag te herkennen is.

Productspecificaties

Garantie
3 jaar

Reviews

0 / 5Based on 0 reviews
Schrijf je eigen review

Recent bekeken producten

Spectrabox BB 600W
SpectraboxSpectrabox BB 600W
0 reviews

De Spectrabox BB 600W belicht tot 100 x 100 cm en verbruikt 330 watt

De Spectrabox BB 600W belicht tot 100 x 100 cm en verbruikt 330 watt

€649,95 Incl. btw
Toevoegen