WebwinkelkeurAlle categorieën
 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0
 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0

  Advanced Nutrients Connoisseur Coco Grow A/B 500ml

  Deliverytime

  Advanced Nutrients Advanced Nutrients Connoisseur Coco Grow A/B 500ml
  Productomschrijving
  Advanced Nutrients Connoisseur Coco Grow A/B 500ml is een innovatieve en hoogwaardige plantenvoeding, speciaal ontwikkeld voor het gebruik in kokosmedia. Deze 2-componenten voedingsoplossing biedt alle essentiële elementen voor een optimale groei en opbrengst. Advanced Nutrients Connoisseur Coco Grow A/B 500ml bevat alle macronutriënten en is verrijkt met technologisch geavanceerde chelaten voor een betere opname van voedingsstoffen. Tevens stabiliseert het automatisch de pH-waarde, waardoo..

  Advanced Nutrients Connoisseur Coco Grow A/B 500ml is een innovatieve en hoogwaardige plantenvoeding, speciaal ontwikkeld voor het gebruik in kokosmedia. Deze 2-componenten voedingsoplossing biedt alle essentiële elementen voor een optimale groei en opbrengst. Advanced Nutrients Connoisseur Coco Grow A/B 500ml bevat alle macronutriënten en is verrijkt met technologisch geavanceerde chelaten voor een betere opname van voedingsstoffen. Tevens stabiliseert het automatisch de pH-waarde, waardoor planten in hun "Sweet Spot" worden gehouden. Deze voedingsoplossing legt de basis voor gezondere planten, met een hogere opbrengst en betere kwaliteit van het eindproduct.

  Voordelen Connoisseur Coco Grow A/B 500ml

  Advanced Nutrients Connoisseur Coco Grow A/B 500ml is een 5-in-1 formule die een optimale voedingsstoffenopname garandeert en ondervoeding voorkomt. Door de stabiliteit van de pH-waarde van het medium wordt de RV-waarde verhoogd en ontstaat er een ideale groeiomgeving voor de ontwikkeling van wortels. U hoeft geen pH-metingen of correcties uit te voeren, wat een groot voordeel is voor kwekers die op zoek zijn naar een makkelijk te gebruiken voedingsoplossing. Met deze voedingsoplossing kunt u vertrouwen op betere resultaten en een hogere kwaliteit van het eindproduct.

  Productspecificaties

  EAN
  6013840593568

  Reviews

  0 / 5Based on 0 reviews

  Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

  Schrijf je eigen review

  Recent bekeken producten

  Deliverytime

  Advanced Nutrients Connoisseur Coco Grow A/B 500ml
  Advanced NutrientsAdvanced Nutrients Connoisseur Coco Grow A/B 500ml
  reviews

  • Merk: Advanced Nutrients
  • Inhoud: 500ml

  • Merk: Advanced Nutrients
  • Inhoud: 500ml..

  €19,95 Incl. btw
  Toevoegen
  Vergelijk 0

  Voeg nog een product toe (max. 5)

  Start vergelijking