WebwinkelkeurAlle categorieën
0
0

Advanced Nutrients Connoisseur Grow A/B 500ml

Direct leverbaar

Advanced Nutrients Advanced Nutrients Connoisseur Grow A/B 500ml
Productomschrijving
Advanced Nutrients Connoisseur Grow A/B 500ml is een complete voedingsoplossing voor hoogwaardige oogsten met een hoge opbrengst. Deze voedingsformule bevat alle essentiële macronutriënten en micronutriënten die planten nodig hebben om te groeien, evenals gespecialiseerde ingrediënten om een optimale opbrengst bij bloemen te bevorderen. Met zijn unieke mix van voedingsstoffen is Advanced Nutrients Connoisseur Grow A/B 500ml de ideale keuze voor ervaren tuinders die op zoek zijn naar een m..

Advanced Nutrients Connoisseur Grow A/B 500ml is een complete voedingsoplossing voor hoogwaardige oogsten met een hoge opbrengst. Deze voedingsformule bevat alle essentiële macronutriënten en micronutriënten die planten nodig hebben om te groeien, evenals gespecialiseerde ingrediënten om een optimale opbrengst bij bloemen te bevorderen. Met zijn unieke mix van voedingsstoffen is Advanced Nutrients Connoisseur Grow A/B 500ml de ideale keuze voor ervaren tuinders die op zoek zijn naar een meststof die gedurende de hele groeicyclus geweldige resultaten oplevert.

Waarom Advanced Nutrients Connoisseur Grow A/B 500ml?

Advanced Nutrients Connoisseur Grow A/B 500ml is gemakkelijk te gebruiken en zeer effectief in het bevorderen van vegetatieve groei, terwijl het tegelijkertijd je planten voorziet van de noodzakelijke componenten voor de bloei. De voordelen van deze voedingsoplossing voor planten zijn onder meer: het laat planten groeien met optimale opname van voedingsstoffen, voorkomt ondervoeding van planten, stabiliseert de pH-waarde voor een gemakkelijke groei en één flesje bevat alles wat je nodig hebt voor de groeifase. Bovendien zorgen chelaten ervoor dat de opname van voedingsstoffen wordt verbeterd.

Productspecificaties

Reviews

0 / 5Based on 0 reviews
Schrijf je eigen review

Recent bekeken producten

Advanced Nutrients Connoisseur Grow A/B 500ml
Advanced NutrientsAdvanced Nutrients Connoisseur Grow A/B 500ml
0 reviews

• Merk: Advanced Nutrients• Inhoud: 500ml

• Merk: Advanced Nutrients• Inhoud: 500ml

€19,95 Incl. btw
Toevoegen