WebwinkelkeurAlle categorieën
 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0
 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0

  Aquamaster Calibratievloeistof PH4 100ml

  Deliverytime

  Aquamaster Calibratievloeistof PH4
  Productomschrijving
  Ontdek de Aquamaster Calibratievloeistof PH4 voor een nauwkeurige meting van de PH-waarde van jouw water. Dit product is speciaal ontworpen om te gebruiken in combinatie met jouw PH-meter. Met deze calibratievloeistof ben je zeker van een consistente en betrouwbare meting van de PH-waarde van jouw water. Dankzij de kwaliteit die Aquamaster biedt, hoef je je geen zorgen te maken over incorrecte metingen of valse resultaten. Als je op zoek bent naar een precisie-instrument om d..

  Ontdek de Aquamaster Calibratievloeistof PH4 voor een nauwkeurige meting van de PH-waarde van jouw water. Dit product is speciaal ontworpen om te gebruiken in combinatie met jouw PH-meter. Met deze calibratievloeistof ben je zeker van een consistente en betrouwbare meting van de PH-waarde van jouw water. Dankzij de kwaliteit die Aquamaster biedt, hoef je je geen zorgen te maken over incorrecte metingen of valse resultaten. Als je op zoek bent naar een precisie-instrument om de kwaliteit van jouw water te meten, dan is de Aquamaster Calibratievloeistof PH4 gegarandeerd de beste keuze.

  Nauwkeurige meting met Aquamaster

  Het vinden van de juiste pH-waarde in jouw water kan cruciaal zijn om de gezondheid en het welzijn van jouw vissen en planten te waarborgen. Bij gebruik van deze Calibratievloeistof ben je verzekerd van topkwaliteit en nauwkeurige PH-metingen in elke situatie. Door regelmatig je PH-meter te kalibreren met de Aquamaster Calibratievloeistof PH4 zorg je ervoor dat de resultaten precies zijn waar je op kunt vertrouwen! De roze tint van de vloeistof zorgt ervoor dat de metingen gemakkelijk te interpreteren zijn en voorkomt eventuele foutieve resultaten.

  Als je serieus bent over de gezondheid en het welzijn van jouw aquarium, zwembad of ander watertoepassingen is deze calibratievloeistof absoluut aan te bevelen! Het eenvoudige gebruik en de hoge nauwkeurigheid maken de Aquamaster Calibratievloeistof PH4 een must voor elke toegewijde waterliefhebber.

  Geeft nauwkeurige metingen weer

  Met behulp van de Aquamaster Calibratievloeistof PH4 kunt u er zeker van zijn dat uw PH-meter nauwkeurige metingen weergeeft. Het is belangrijk dat uw pH-meter periodiek wordt gekalibreerd om consistente en nauwkeurige metingen te behouden, en deze calibratievloeistof biedt een betrouwbare oplossing. Dit betekent dat u met vertrouwen uw waterparameters kunt controleren en aanpassen voor optimale waterkwaliteit en gezonde vissen.

  Eenvoudig te gebruiken

  De Aquamaster Calibratievloeistof PH4 is gemakkelijk te gebruiken. Giet gewoon wat van de vloeistof in een kalibratiebakje, dompel uw pH-metersonde erin en kalibreer de meter volgens de instructies van de fabrikant. Dit proces is snel en handig en zorgt ervoor dat u tijd bespaart bij het instellen van uw apparatuur.

  Lange houdbaarheid

  Deze calibratievloeistof heeft ook een lange houdbaarheid, waardoor u hem gedurende langere tijd kunt gebruiken. Dit maakt het perfect als u regelmatig uw PH-meter moet kalibreren. De flesjes hebben een inhoud van 250 ml en gaan daarom langer mee, waardoor u minder geld hoeft uit te geven aan vervangers. Bovendien voorkomt u door langer gebruik te maken van dezelfde vloeistof, dat u kans hebt op verschillen in de metingen wanneer u een nieuwe fles moet openen.

  Productspecificaties

  EAN
  6221237267675
  Gewicht
  200
  Garantie
  3 jaar

  Reviews

  0 / 5Based on 0 reviews

  Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

  Schrijf je eigen review

  Recent bekeken producten

  Deliverytime

  pH 4.01 ijkvloeistof 100ml
  AquamasterpH 4.01 ijkvloeistof 100ml
  reviews

  Ontdek de Aquamaster Calibratievloeistof PH4 voor een nauwkeurige meting van de PH-waarde van jouw water. Dit product is speciaal ontworpen om te gebruiken in combinatie met jouw PH-meter. Met deze calibratievloeistof ben je zeke

  Ontdek de Aquamaster Calibratievloeistof PH4 voor een nauwkeurige meting van de PH-waarde van jouw water. Dit product is speciaal ontworpen om te gebruiken in combinatie met jouw PH-meter. Met deze calibratievloeistof ben je zeke..

  €5,95 Incl. btw
  Toevoegen
  Vergelijk 0

  Voeg nog een product toe (max. 5)

  Start vergelijking