WebwinkelkeurAlle categorieën
 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0
 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0

  GHP Vloer Ventilator 50cm

  Direct leverbaar

  Garden Highpro GHP Vloer Ventilator 50cm
  Productomschrijving
  Deze stevige vloer ventilator is ideaal voor het circuleren van lucht in uw kweekruimte. Met een toeren snelheid van 1.400T/min en een blaaskracht van maar liefst 5.700m3/h, kunt u erop vertrouwen dat uw planten altijd voorzien zijn van verse lucht. Door de magnetische motor die gebruikt wordt in de fan, maakt het bijna geen geluid en stoort het niet in uw kweekruimte. Sterke Luchtstroom Deze vloer ventilator heeft een indrukwekkende blaaskracht van 5.700m3/h, die zorgt voor..

  Deze stevige vloer ventilator is ideaal voor het circuleren van lucht in uw kweekruimte. Met een toeren snelheid van 1.400T/min en een blaaskracht van maar liefst 5.700m3/h, kunt u erop vertrouwen dat uw planten altijd voorzien zijn van verse lucht. Door de magnetische motor die gebruikt wordt in de fan, maakt het bijna geen geluid en stoort het niet in uw kweekruimte.

  Sterke Luchtstroom

  Deze vloer ventilator heeft een indrukwekkende blaaskracht van 5.700m3/h, die zorgt voor een optimale luchtstroom in uw kweekruimte. Dit betekent dat de lucht consistent circuleert en dit creëert niet alleen een gezonde omgeving voor uw planten, maar het zorgt ook voor een constante temperatuur. Hierdoor zal uw kweekproces stabieler en succesvoller verlopen. De hoge luchtstroom is ook effectief in het verdrijven van ongewenste geuren en schimmels. Naast de hoge snelheid en lucht flow, heeft deze vloer fan nog veel meer specificaties die u zullen overtuigen. De vloer fan komt met drie verschillende snelheidsstanden waardoor u zelf kunt bepalen hoe intens u de lucht wilt laten rond gaan in uw kweekruimte. Verder heeft de fan een verbruik van slechts 160W en werkt het op 220V/50Hz. Sporters verhoogt daarmee ook uw stroom efficiëntie. Dit maakt deze fan niet alleen zeer effectief, maar ook nog eens energiezuinig!

  • Snelheid: 1400 T/min
  • Air Flow: 5.700 m3/h
  • Verbruik: 160W
  • Standen: 3 Snelheid standen

  Stille Magnetische Motor

  Een van de grootste voordelen van deze ventilator is zijn speciale magnetische motor. Dit type motor produceert bijna geen geluid, waardoor het werk in uw kweekruimte wordt vergemakkelijkt. De fan kan constant worden gebruikt zonder uw slaap of dagelijkse routine ernstig te verstoren. Bovendien is een stille motor ook gunstig wanneer u meerdere ventilatoren naast elkaar wilt gebruiken in dezelfde ruimte. Zo kunt u een optimaal klimaat creëren zonder ongewenst lawaai. De ventilator is zeer gemakkelijk in gebruik. Met drie snelheid standen kunt u de exacte stroomsnelheid naar uw wens aanpassen. De fan heeft ook een minimale plaatsingsruimte nodig, deze is gemonteerd op de vloer en u kunt hem gemakkelijk plaatsen in omringende gebieden. De ventilator heeft een 160W motor, waardoor uw stroomrekening tot een absoluut minimum beperkt blijft. De fan is ook olieloos en gemakkelijk te onderhouden. Dankzij deze eenvoudige bedienbaarheid is het installeren en in gebruik nemen van deze ventilator voor iedereen heel duidelijk.

  Productspecificaties

  Snelheid:
  1400 T/min
  Air Flow:
  5.700 m3/h
  Verbruik:
  160 watt
  Standen:
  3 Snelheidstanden
  Voltage:
  220V/50Hz

  Reviews

  0 / 5Based on 0 reviews

  Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

  Schrijf je eigen review

  Recent bekeken producten

  Deliverytime

  GHP Vloer Ventilator 50cm
  Garden HighproGHP Vloer Ventilator 50cm
  reviews

  Deze Stevige vloer ventilator met een toeren snelheid van 1.400T/min en een blaaskracht van 5.700m3/h circuleert de lucht in uw kweekruimte voor een optimale luchtstroom. Door het gebruik van een magnetische motor produceert de vloer fan bijna geen geluid

  Deze Stevige vloer ventilator met een toeren snelheid van 1.400T/min en een blaaskracht van 5.700m3/h circuleert de lucht in uw kweekruimte voor een optimale luchtstroom. Door het gebruik van een magnetische motor produceert de vloer fan bijna geen geluid..

  €88,95 Incl. btw
  Toevoegen
  Vergelijk 0

  Voeg nog een product toe (max. 5)

  Start vergelijking