WebwinkelkeurAlle categorieën
0
0

Advanced Nutrients pH Perfect Grow 1ltr

Morgen in huis

Advanced Nutrients Advanced Nutrients pH Perfect Grow 1ltr
Productomschrijving
Advanced Nutrients pH Perfect Grow 1 liter is de perfecte meststof voor serieuze tuiniers en beginners. Deze geavanceerde voedingsoplossing levert alle essentiële macro- en microvoedingsstoffen die planten nodig hebben om te gedijen, en is speciaal samengesteld voor maximale efficiëntie. Met de pH Perfect®-technologie van Advanced Nutrients kunnen tuiniers zich geen zorgen meer maken over het meten of aanpassen van de pH-waarden - gewoon aanbrengen en genieten van gezonde, levendige plante..

Advanced Nutrients pH Perfect Grow 1 liter is de perfecte meststof voor serieuze tuiniers en beginners. Deze geavanceerde voedingsoplossing levert alle essentiële macro- en microvoedingsstoffen die planten nodig hebben om te gedijen, en is speciaal samengesteld voor maximale efficiëntie. Met de pH Perfect®-technologie van Advanced Nutrients kunnen tuiniers zich geen zorgen meer maken over het meten of aanpassen van de pH-waarden - gewoon aanbrengen en genieten van gezonde, levendige planten. Bovendien biedt Advanced Nutrients een stap-voor-stap handleiding voor het meten en aanpassen van uw pH-niveaus, zodat u optimale resultaten krijgt in elke fase van uw groeicyclus.

Voordelen Advanced Nutrients pH Perfect Grow 1 liter

Advanced Nutrients pH Perfect Grow 1 liter biedt tuiniers een breed scala aan voordelen. Deze voedingsoplossing levert alle essentiële macro- en microvoedingsstoffen die planten nodig hebben om te gedijen. Bovendien beschikt het over chelaten die de opname van voedingsstoffen verhogen, voor een overvloedige en gezonde oogst. Advanced Nutrients is geschikt voor gebruik met alle substraten en kweekmethoden, en kan worden gebruikt in combinatie met andere Advanced Nutrients-producten, waaronder pH Perfect® Micro en Bloom.

Productspecificaties

Reviews

0 / 5Based on 0 reviews
Schrijf je eigen review

Recent bekeken producten

Advanced Nutrients pH Perfect Grow 1ltr
Advanced NutrientsAdvanced Nutrients pH Perfect Grow 1ltr
0 reviews

• Merk: Advanced Nutrients• Inhoud: 1 liter

• Merk: Advanced Nutrients• Inhoud: 1 liter

€25,95 Incl. btw
Toevoegen