WebwinkelkeurAlle categorieën
0
0

Advanced Nutrients Revive 500ml

Vrijdag in huis

Advanced Nutrients Advanced Nutrients Revive 500ml
Productomschrijving
Advanced Nutrients Revive 500ml is de perfecte keuze voor tuinliefhebbers die hun planten willen voorzien van een optimale voeding. Deze plantenvoeding is ontworpen om de wortelontwikkeling te bevorderen en de algemene plantkracht en groei te verbeteren. Dankzij de krachtige mix van vitaminen, mineralen, enzymen en nuttige microben, wordt de opname van voedingsstoffen in de bodem verbeterd. Met Advanced Nutrients Revive kunt u uw tuin veranderen van gemiddeld naar buitengewoon!Waarom ..

Advanced Nutrients Revive 500ml is de perfecte keuze voor tuinliefhebbers die hun planten willen voorzien van een optimale voeding. Deze plantenvoeding is ontworpen om de wortelontwikkeling te bevorderen en de algemene plantkracht en groei te verbeteren. Dankzij de krachtige mix van vitaminen, mineralen, enzymen en nuttige microben, wordt de opname van voedingsstoffen in de bodem verbeterd. Met Advanced Nutrients Revive kunt u uw tuin veranderen van gemiddeld naar buitengewoon!

Waarom Advanced Nutrients Revive

Advanced Nutrients Revive 500ml is speciaal ontworpen om planten te voeden die zijn uitgeput door omgevingsstressoren. De formule is samengesteld uit secundaire elementen, stikstof en ijzer, die ervoor zorgen dat de planten snel en effectief herstellen, zelfs in hopeloze situaties. Bovendien elimineert het symptomen van onder- en overvoeding en helpt het de stress te verminderen die gepaard gaat met overbewatering of onderwaterzetting. Met Advanced Nutrients Revive kunt u uw planten helpen terug in topconditie te komen!

Productspecificaties

Reviews

0 / 5Based on 0 reviews
Schrijf je eigen review

Recent bekeken producten

Advanced Nutrients Revive 500ml
Advanced NutrientsAdvanced Nutrients Revive 500ml
0 reviews

• Merk: Advanced Nutrients• Inhoud: 500ml

• Merk: Advanced Nutrients• Inhoud: 500ml

€18,95 Incl. btw
Toevoegen