WebwinkelkeurAlle categorieën
0
0

Advanced Nutrients Sensi Cal-Mag Xtra 500ml

1-2 werkdagen

Advanced Nutrients Advanced Nutrients Sensi Cal-Mag Xtra 500ml
Productomschrijving
Met Advanced Nutrients Sensi Cal-Mag Xtra 500ml voeding kun je je planten de voedingsstoffen geven die ze nodig hebben voor een optimale groei. Ontworpen voor hydrocultuursystemen, staat dit product garant voor voeding zonder overbemesting of verbranding. Met een balans van calcium, magnesium en ijzer, helpt dit product bij de preventie en behandeling van symptomen van ondervoeding, evenals het stimuleren van wortelgroei en het opheffen van stikstofblokkades. Voeg deze voeding toe aan je tuin..

Met Advanced Nutrients Sensi Cal-Mag Xtra 500ml voeding kun je je planten de voedingsstoffen geven die ze nodig hebben voor een optimale groei. Ontworpen voor hydrocultuursystemen, staat dit product garant voor voeding zonder overbemesting of verbranding. Met een balans van calcium, magnesium en ijzer, helpt dit product bij de preventie en behandeling van symptomen van ondervoeding, evenals het stimuleren van wortelgroei en het opheffen van stikstofblokkades. Voeg deze voeding toe aan je tuin voor een sterke, gezonde groei!

Waarom Advanced Nutrients Sensi Cal-Mag Xtra 500ml?

Advanced Nutrients Sensi Cal-Mag Xtra 500ml is een complete voedingsoplossing voor elke tuinier. Met waardevolle secundaire en micro-elementen helpt deze voeding je planten gezond te groeien. Daarnaast biedt het een balans van calcium, magnesium en ijzer, waardoor je je geen zorgen hoeft te maken over overbemesting of verbranding. Bovendien is dit product gemakkelijk te gebruiken en is het een verstandige investering voor je tuin!

Productspecificaties

Reviews

0 / 5Based on 0 reviews
Schrijf je eigen review

Recent bekeken producten

Advanced Nutrients Sensi Cal-Mag Xtra 500ml
Advanced NutrientsAdvanced Nutrients Sensi Cal-Mag Xtra 500ml
0 reviews

• Merk: Advanced Nutrients• Inhoud: 500ml

• Merk: Advanced Nutrients• Inhoud: 500ml

€16,95 Incl. btw
Toevoegen