WebwinkelkeurAlle categorieën
0
0

Secret Jardin Scrognet

Direct leverbaar

Secret Jardin Secret Jardin Scrognet
Productomschrijving
Maak kennis met WEB scrognetten van Secret Jardin! Deze steunen zijn speciaal ontworpen om uw planten in het midden van uw tent te ondersteunen zonder door te zakken. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende maten, variërend van kleine WEBTH (60 x 60 cm) tot grotere WEBIT (tot 300 x 150 cm). De kleinere WEBTH scrognetten zijn gemaakt van stijf gaas, terwijl de grotere WEBIT steunen juist elastisch zijn. Dit betekent dat ze zich aanpassen aan tussenliggende maten, wat zorgt voor een betere onde..

Maak kennis met WEB scrognetten van Secret Jardin! Deze steunen zijn speciaal ontworpen om uw planten in het midden van uw tent te ondersteunen zonder door te zakken. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende maten, variërend van kleine WEBTH (60 x 60 cm) tot grotere WEBIT (tot 300 x 150 cm). De kleinere WEBTH scrognetten zijn gemaakt van stijf gaas, terwijl de grotere WEBIT steunen juist elastisch zijn. Dit betekent dat ze zich aanpassen aan tussenliggende maten, wat zorgt voor een betere ondersteuning. Bovendien zijn deze scrognet gemakkelijk te installeren dankzij de haak en elastiek in elke hoek. Kies voor stoere en betrouwbare scrognetten met WEB scrognetten.

Betere ondersteuning

De WEB scrognetten zijn ontworpen om een betere ondersteuning voor uw planten te bieden, vooral in het midden van uw tent, waardoor voorkomen wordt dat uw planten doorzakken. Met een stevig gaas voor de kleinere scrognetten en een elastisch materiaal voor de grotere scrognetten, zijn ze gemakkelijk te gebruiken en aan te passen aan verschillende maten. Dit zorgt voor een stabiele omgeving waarin uw planten goed kunnen groeien en bloeien, wat essentieel is voor een succesvolle oogst. WEB scrognetten zijn zo gemaakt dat ze in elke hoek van uw tent passen, dankzij de haak- en elastieksysteem. Dit maakt de installatie snel en eenvoudig. U hoeft niet langer scrognetten rond uw planten te hopen zonder garantie dat ze blijven staan. Onze scrognetten blijven op zijn plaats en vereisen minimaal onderhoudt, waardoor je meer tijd hebt om te doen wat echt belangrijk is - het observeren van de gezonde groei van je oogst.

Verschillende maten beschikbaar

WEB scrognetten zijn verkrijgbaar in verschillende maten, variërend van kleine WEBTH (60 x 60 cm) tot grotere WEBIT (tot 300 x 150 cm). U kunt de afmetingen perfect instellen, zodat ze passen bij uw groeiomgeving of uw plantensoort. Ze zijn afgestemd op de bestaande opstellingen, wat betekent dat u geen speciale aanpassingen hoeft te maken en al direct kunt starten met kweken.

Productspecificaties

Reviews

5 / 5Based on 1 reviews
  • 5 / 5
    Gepost door: Sander op 1 Augustus 2023
    Stevige kwaliteit.
Schrijf je eigen review

Recent bekeken producten

Secret Jardin Scrognet
Secret JardinSecret Jardin Scrognet
0 reviews

Maak kennis met WEB scrognetten van Secret Jardin! Deze steunen zijn speciaal ontworpen om uw planten in het midden van uw tent te ondersteunen zonder door te zakken.

Maak kennis met WEB scrognetten van Secret Jardin! Deze steunen zijn speciaal ontworpen om uw planten in het midden van uw tent te ondersteunen zonder door te zakken.

€3,50 Incl. btw
Toevoegen